Social Zense logotyp

Digital annonsering för tillväxt och resultat

Vi ser till att ni når er ideala målgrupp och konverterar användare till lojala kunder

Är ni en e-handel som vill öka er försäljning, ett B2B-företag som vill generera fler och mer kvalitativa leads, eller en organisation som vill skapa större kännedom?

Vi hjälper er att uppnå era affärsmål genom digital marknadsföring på sociala medier och sökmotorer.

Vi hjälper er med

Öka er försäljning

Generera leads

Varumärkes­kännedom

Opinions­bildning

Etablering på nya marknader

Hur vi arbetar med er digitala marknadsföring

De flesta användare är inte redo att konvertera första gången de ser en annons. Vi behöver först väcka deras intresse, skapa engagemang och bygga en relation med dem, innan vi uppmanar till handling.

Därför arbetar vi utifrån modellen Funnel Marketing. Det innebär att vi kombinerar kampanjer med olika målsättningar och innehåll, som tillsammans bearbetar användaren genom den naturliga köpresan – från medvetande hela vägen till konvertering.

Resultatet är fler konverteringar till lägre kostnad och en mer stabil försäljning, året runt. 

Klicka för att läsa mer om stegen

Attract

I det första steget skapar vi intresse och kännedom hos er målgrupp. 

Engage

Nästa steg är att skapa engagemang, förtroende och bygga en relation.

Convert

Här uppmanar vi till handling, t.ex. att genomföra ett köp, slutföra en bokning eller annat mål.

Retain

Här behåller och stärker vi relationen med era befintliga kunder så att de konverterar igen.

Nå era kunder precis där de är

Med expertis inom samtliga sociala medier och sökmotorer kan vi möta er målgrupp precis där de befinner sig. Det är också möjligt att etablera synergier mellan olika plattformar för att matcha er naturliga kundresa.

Vi erhåller certifierade partnerskap med alla stora kanaler såsom Meta, Google och TikTok. Det medför en trygghet i att vi som leverantör besitter den kompetens som man som kund ska förvänta sig. Dessutom ger det fördelar i form av snabb support, insikter om nyheter samt utbildning direkt från plattformarna. 

Ett urval av våra kunder

Varför Social Zense?

Spetskompetens inom digital annonsering

Dagens avancerade annonsverktyg, i kombination med er egen användardata, låser upp en värld av möjligheter. Med vår djupgående spetskompetens nyttjar vi dessa till fullo för att maximera resultat och lönsamhet.

En unikt anpassad lösning

Tillsammans tar vi fram en effektiv strategi unikt utformad efter er verksamhet, målgrupp och målsättningar. Vi erbjuder flexibla, formbara upplägg för att passa små som stora företag och budgetar.

Ett transparent och proaktivt partnerskap

Ert team av Performance Marketers arbetar dagligen i era konton och kommer kännas som en förlängning av den egna verksamheten, snarare än en extern byrå.

Vad våra kunder säger om oss

Lämna er digitala marknadsföring till oss

När ni väljer Social Zense får ni ett team av specialiserade Performance Marketers som skapar, optimerar och följer upp kampanjer, strategi, målgrupper och annonser på daglig basis.

I regelbundna veckomöten uppdaterar vi er som kund om status på försäljning, varumärkeskännedom och andra viktiga målsättningar som vi gemensamt satt upp att arbeta mot. Självklart finns vi även tillgängliga varje dag via telefon och Slack. 

Så kommer vi igång

Steg 1

Utifrån era förutsättningar, behov och mål tar vi fram en skräddarsydd plan för er verksamhet.

Steg 2

Vi implementerar spårning såväl via cookies som via server, för att säkerställa maximal datainsamling i enlighet med aktuella regelverk.

Steg 3

Under ett deep-dive-möte dyker vi ner i allt som rör er verksamhet för att skapa en djupgående förståelse för ert erbjudande och sätta mätbara mål.

Steg 4

Vi är igång! Ert team arbetar dagligen i era konton för att analysera och optimera resultatet. Ni når varandra via Slack och i löpande veckomöten.

Låt oss skapa resultat tillsammans

Fyll i formuläret så kontaktar en av våra digitala specialister er. Ni kan även nå oss direkt på 08 – 30 40 82 eller skicka ett mejl till hello@socialzense.se.
Nyfiken på vilka resultat vi kan skapa för er?

Låt oss visa hur vi kan ta er digitala närvaro till nya höjder. Boka ett förutsättningslöst möte redan idag.