Annonsera på Snapchat

Snapchat, en plattform som stadigt växer hos den yngre- och medelålders målgruppen och erbjuder konsumtion av media i ett snabbt rörligt format.

Hur fungerar det?

Snapchat har utvecklat ett avancerat annonsverktyg likt Facebook (Meta) där vi kan rikta annonser till användare baserat på operativsystem, språk, geografisk plats, intressen och mer. Konkurrensen att annonsera är fortfarande låg, vilket innebär en stor möjlighet för alla typer av verksamheter att synas kostnadseffektivt. Det finns bland annat en stor möjlighet till att skapa stark organiskt räckvidd i kombination med betald annonsering genom att marknadsföra Snapchat Filter. På så vis kan användare nyttja ett specialanpassat filter på en viss plats som användaren sedan sprider i sina egna kanaler.

Hur vi arbetar - vårt erbjudande

Vi övervakar, optimerar och följer upp kampanjer, strategi, målgrupper och annonser på daglig basis. I regelbundna vecko- och månadsmöten uppdaterar vi er som kund om status på försäljning, varumärkeskännedom och andra viktiga målsättningar som vi gemensamt satt upp att arbeta mot.

Genom att bearbeta hela er kundresa skapar vi relevans och återkommande kunder samtidigt som vi löpande effektiviserar er investering.

Vi hjälper er med


👉🏼 Öka er försäljning (B2C)
👉🏼 Generera fler leads (B2B)
👉🏼 Etablera på nya marknader
👉🏼 Opinionsbildning
👉🏼  Etablera strategi som synkar med andra insatser (PPC/TV/Print/Radio) 👉🏼 Strategiskt bollblank

Alltid från oss


👉🏼 Vecko- och månadrapporter
👉🏼 Direktkontakt med projektledare och team av specialister
👉🏼 Regelbundna vecko- och månadsmöten för uppföljning och planering 
👉🏼 Engagerad partner som dagligen arbetar för er

Just nu - kostnadsfri analys

Våra digitala specialister bjuder på en analys som inkluderar förbättringsmöjligheter och konkreta förslag på hur ni kan effektivisera er digitala närvaro. Ta chansen!

0 %
Av den yngre målgruppen använder Snapchat istället för SMS
0 ggr
Antal gånger en användare öppnar appen i snitt per dag
0 %
Av internetanvändare födda på 00-talet använder Snapchat dagligen
0 m
Aktiva användare dagligen
Är du redo att ta nästa steg?

AKTUELLT

Social Zense nominerad till Årets Byrå

Vi kan stolt meddela att Social Zense är nominerad som Årets Byrå 2023. 
” – Ett tydligt kvitto på att det hårda arbete som alla medarbetare på Social Zense dagligen gör matchar både kundernas förväntan och resultat”, Mattias Persson, VD Social Zense.

Dags för nya tag - optimera er digitala marknadsföring för 2023

Få en kostnadsfri analys av era konton, helt utan krav eller förbindelser.

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet. Läs mer om hur kakor används.