Annonsera på Snapchat

Snapchat är en plattform som stadigt växer hos den yngre och medelålders målgruppen och erbjuder konsumtion av media i ett snabbt, rörligt format.

Hur fungerar det?

Snapchat har utvecklat ett avancerat annonsverktyg likt Meta, där vi kan rikta annonser till användare baserat på operativsystem, språk, geografisk plats, intressen och mer. Konkurrensen att annonsera är fortfarande låg, vilket innebär en stor möjlighet för alla typer av verksamheter att synas kostnadseffektivt.

Det finns bland annat en stor möjlighet till att skapa stark organiskt räckvidd i kombination med betald annonsering genom att marknadsföra Snapchat Filter. På så vis kan användare nyttja ett specialanpassat filter på en viss plats, som användaren sedan sprider i sina egna kanaler.

Hur vi arbetar - vårt erbjudande

Vi skapar, övervakar, optimerar och följer upp kampanjer, strategi, målgrupper och annonser på daglig basis. I regelbundna vecko- och månadsmöten uppdaterar vi er som kund om status på försäljning, varumärkeskännedom och andra viktiga målsättningar som vi gemensamt satt upp att arbeta mot.

Genom att bearbeta hela er kundresa skapar vi relevans och återkommande kunder samtidigt som vi löpande effektiviserar er investering.

Vi hjälper er med


👉🏼 Ökning av försäljning (B2C)
👉🏼 Generering av fler leads (B2B)
👉🏼 Etablering på nya marknader
👉🏼 Opinionsbildning
👉🏼  Etablering av strategi som synkar med andra insatser (PPC/TV/Print/Radio)
👉🏼 Strategiskt bollblank

Alltid från oss


👉🏼 Vecko- och månadsrapporter
👉🏼 Direktkontakt med projektledare och team av specialister
👉🏼 Regelbundna vecko- och månadsmöten för uppföljning och planering 
👉🏼 Engagerad partner som dagligen arbetar för er

Just nu - kostnadsfri analys

Våra digitala specialister bjuder på en analys som inkluderar förbättringsmöjligheter och konkreta förslag på hur ni kan effektivisera er digitala närvaro. Ta chansen!

0 %
Av den yngre målgruppen använder Snapchat istället för SMS
0 ggr
Antal gånger en användare öppnar appen i snitt per dag
0 %
Av internetanvändare födda på 00-talet använder Snapchat dagligen
0 m
Aktiva användare dagligen
Är du redo att ta nästa steg?

Gasellföretag 2023

Varje år utser Dagens industri de snabbast växande företagen i landet till Gasellföretag. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven, men i slutet av året stod det klart: Social Zense utnämns till Gasellföretag 2023!

Nominerade till Årets Byrå 2024

Vi kan stolt meddela att vi, för andra året i rad, är nominerade till Årets Byrå av Regi! I Nordens största bransch- och kundstudie kartläggs årligen hur nöjda bolag är med sina byråer. I årets tävling har över 200 byråer granskats utifrån 15 kriterier.

Dags för nya tag - optimera er digitala marknadsföring för 2024

Få en kostnadsfri analys av era konton, helt utan krav eller förbindelser.