Utbildning

LÅT OSS

Bredda din digitala kunskap

Vi erbjuder utbildning inom alla våra verksamma kanaler men också inom digital strategi, marknadsplanering mm. Vi har färdiga paket på grund – och mer avancerad nivå.
Du kan också välja att anpassa din utbildning efter dina behov.

Entreprenadakademin - Social Zense

Exempel på utbildning från oss

Alla utbildningar finns i flera steg och anpassas efter er kunskap, behov och erfarenhet

Facebook / Instagram

Lär dig att hantera Ads Manager, mäta resultat, identifiera målgrupper och skapa effektiva koncept genom annonsering på Facebook och Instagram.

LinkedIn, Snapchat och Twitter

Nå din publik med rätt budskap och lär dig optimera för dina resultat på bästa sätt i respektive kanal. Lär dig hantera mätverktyg och skapa effektiva annonser.

Google Ads

Lär dig hantera sökord på rätt sätt, identifiera vad som funkar och inte funkar, hitta rätt i Google Ads och mäta data genom Google Analytics.

Digital strategi

Hur skapar jag en funnel? Hur bearbetar jag användare? Hur ökar jag retention? Vad betyder egentligen dessa begrepp och varför är det viktigt? Vi lär dig allt du behöver veta.

Låt oss dela med oss
av vår kunskap.

Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal där vi får veta mer om er. Tillsammans tar vi fram det bästa utbildningspaketet för er. Ni bestämmer själva om vi kommer till er eller om vi levererar utbildningen digitalt.

* = Obligatorisk information.
Kanaler Social Zense

Upptäck fler effektiva lösningar

Vi erbjuder flexibla, kostnadseffektiva och attraktiva tjänster. Alltid med ett unikt upplägg för varje kund.

Helhet Facebook

Vi växer din produkt och ditt företag genom vår digitala tillväxtmodell i ett transparent samarbete inom Facebook / Instagram och dess kanaler.

LÄS MER

Helhet Google Ads

Vi växer din produkt och ditt företag genom vår digitala tillväxtmodell i ett transparent samarbete inom Google och dess kanaler.

LÄS MER

Zense Tickets

En unik, attraktiv och mycket effektiv lösning för alla typer av företag, byråer och organisationer.

LÄS MER
Copy link