Vi växer ditt företag digitalt

Social Zense är en datadriven marknadsföringsbyrå som hjälper företag och organisationer att lyckas digitalt. Vi är specialiserade på Performance Marketing; tillväxt och resultat genom sociala medier och sökmotorerna Google och Microsoft Bing.


Bolaget etablerades 2018 och har sedan dess haft en stark organisk tillväxt där majoriteten av nya kunder tillkommit via rekommendation från befintlig kundstock.

Våra medarbetare drivs av tillväxt, resultat och strategisk digital marknadsföring. Båda grundarna har en bakgrund från ha arbetat på bl a Facebook och inom digital kommunikation och försäljning i över 10 år.


Vi arbetar med stora och små företag, organisationer, non-profit och pro-bono. Med bred branscherfarenhet arbetar vi mot flera marknader, kontinenter och kulturer. Något som också ger oss en stark fördel i att förstå och etablera rätt strategi – oavsett om det handlar om nylansering eller vidareutveckling av varumärke eller produkt.

 

Social Zense har som högsta vision att vara ett branschledande företag där resultat, engagemang och transparens är grundläggande nyckelord.

 

Idag är vi en av Sveriges ledande byråer inom vår nisch; Performance Marketing och datadriven digital marknadsföring på Meta (Facebook), Instagram, TikTok, LinkedIn, Snapchat, Pinterest, YouTube, Microsoft Bing och Google Ads. Vi utbildar och föreläser om digital strategi och alla de kanaler vi arbetar i.

Kostnadsfri analys av ert företag

Ta kontakt med våra digitala specialister – vi bjuder på en analys av er digitala närvaro som inkluderar förbättringsmöjligheter och konkreta förslag på hur ni kan effektivisera er digitala närvaro.

Microsoft-Ads-Partner-Social-Zense
Generation-Pep-Social-Zense-logo
Supporting Partners till Kronprinsessparets organisation Generation Pep.
Samarbetspartner och lärare för IHM Business School.
Samarbetspartner och lärare för IHM Business School.
Gula-väggen-social-zense
Premiumpartner till Gula Väggen - Vi älskar Sveriges landslag!
Partner till Svenska läkare mot kärnvapen.
bara-vanlig-social-zense
Samarbetspartner till Bara vanlig - Rörelseglädje På DINA villkor.

På Social Zense möter du personer som är

Engagerade

Vi går alltid ett extra steg.

Datadrivna

Våra beslut baseras på data.

Kreativa

Vi tänker utanför ramarna och ser möjligheter.

Transparenta

Vi blir en del av ert team där kommunikation är A och O.

Flexibla

Vi anpassar strategier utifrån kund- och köpresa.

Framåtlutade

Vi jobbar med att etablera resultat, både på kort- och lång sikt.

Resultatdrivna

Vi strävar alltid efter uppnå absolut bästa resultat.

AKTUELLT

Social Zense nominerad till Årets Byrå

Vi kan stolt meddela att Social Zense är nominerad som Årets Byrå 2023. 
” – Ett tydligt kvitto på att det hårda arbete som alla medarbetare på Social Zense dagligen gör matchar både kundernas förväntan och resultat”, Mattias Persson, VD Social Zense.

Dags för nya tag - optimera er digitala marknadsföring för 2023

Få en kostnadsfri analys av era konton, helt utan krav eller förbindelser.

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet. Läs mer om hur kakor används.