Social Zense logotyp

Spetskompetens inom digital marknadsföring

Social Zense är en av Sveriges ledande byråer specialiserad på Performance Marketing. Vi tog Silver i Årets Byrå 2024 av Regi och utnämndes till Gasellföretag 2023.

Ett urval av våra kunder

Så föddes Social Zense

Sanna Norén och Mattias Persson träffades som kollegor på Facebook, där de arbetade med att hjälpa företag växa genom digital marknadsföring.

I sina roller hos sociala medier-jätten analyserade de hundratals annonskonton. Trots att de ofta sköttes av namnkunniga byråer, kunde de alltför ofta konstatera att kontona saknade en effektiv strategi och inte nyttjade mer än en bråkdel av möjligheterna i verktyget. Där såg de potential.

2018 bestämde sig Sanna och Mattias för att lämna Facebook och starta en byrå som levererade det som saknades på marknaden: spetskompetens inom digital annonsering med kundresan i fokus och data som grund. Så föddes Social Zense.

Sedan 2018 har vi vuxit till en av landets ledande byråer och arbetar dagligen med stora som små företag, organisationer, kommuner och föreningar. Våra kunder verkar i varierande branscher mot marknader världen över.

Bäst i branschen på

Digital kompetens

Strategisk kompetens

Affärsnytta

Effekt för pengarna

Proaktivitet

Vi konverterar användare till kunder

Genom att implementera spårning som samlar in data från varje steg i kundresan, etablerar vi förståelse för er målgrupp, vilka kanaler de använder och vilka budskap som tilltalar dem. Baserat på dessa insikter skapar vi kampanjer som bearbetar användaren genom den naturliga kundresan, från medvetande hela vägen till konvertering.

Med expertis inom samtliga digitala annonseringskanaler – från sociala medier som Meta och TikTok till sökmotorer som Google och Microsoft Bing – kan vi etablera synergier mellan olika plattformar och möta er målgrupp precis där de befinner sig, vid varje steg i köpresan.

En specialiserad byrå

Vi tror att man inte kan vara bäst på allt – därför är vi en byrå som inte gör allt. Hos oss får ni en unikt djupgående specialistkompetens inom digital annonsering. Det innebär att ni kan känna er trygga i att varje annonskrona ni investerar genererar maximal effekt tillbaka.

I vissa projekt kan det vara aktuellt att komplettera med annan typ av kompetens. Vi har därför byggt upp ett nätverk av handplockade och beprövade partners inom andra specialistområden; allt från innehållsskapande till webbutveckling och mer.

På så sätt kan vi vid behov erbjuda stöd och support även utanför vår kärnkompetens.

Vad våra kunder säger om oss

Vår vision är att vara ett bransch­ledande företag där dessa nyckelord utgör grunden i våra samarbeten.

Engagerade

Vi går alltid den extra milen

Analytiska

Våra beslut baseras på data

Kreativa

Vi ser möjligheter

Proaktiva

Vi agerar på möjligheter

Flexibla

Vi anpassar oss och skapar en fungerande dynamik

Transparenta

Vi vågar vara ärliga och transparenta

Låt oss skapa resultat tillsammans

Fyll i formuläret så kontaktar en av våra digitala specialister er. Ni kan även nå oss direkt på 08 – 30 40 82 eller skicka ett mejl till hello@socialzense.se.
Nyfiken på vilka resultat vi kan skapa för er?

Låt oss visa hur vi kan ta er digitala närvaro till nya höjder. Boka ett förutsättningslöst möte redan idag.