Specialister på Performance Marketing

Social Zense är en datadriven marknadsföringsbyrå som sedan 2018 hjälper företag och organisationer att effektivisera sin synlighet online. Vi är specialiserade på Performance Marketing; tillväxt och resultat genom sociala medier och sökmotorerna Google och Microsoft Bing.

 

Våra medarbetare arbetar starkt proaktivt och drivs av tillväxt, resultat och strategisk digital marknadsföring. Båda grundarna har en bakgrund från ha arbetat på Meta och inom digital kommunikation och försäljning i över 10 år.

Utöver strategi, kampanjhantering och kanalval har vi en stark teknisk kompetens. Något som innebär att vi kan etablera teknisk mätdata och genom den analysera hela er kundresa digitalt, både i sin helhet men också för respektive kanal. Detta hjälper oss att skapa starka analyser, ta datadrivna beslut och effektivisera er digitala närvaro. 

Vi tror att man inte kan vara bäst på allt – därför är vi en byrå som inte gör allt. Tillsammans med våra handplockade och beprövade partners har vi möjligheten att erbjuda stöd och support utanför vår kärnkompetens; allt från TV-produktion och SEO till grafisk design, webbutveckling och mer.

Dagligen arbetar vi med stora som små företag, flertalet organisationer och föreningar men också pro-bono-projekt. Våra kunder verkar i varierande branscher mot flera olika marknader världen över.

Vår vision är att vara ett branschledande företag där resultat, engagemang och transparens är grundläggande nyckelord i våra samarbeten.

2023 blev Social Zense nominerad Årets Byrå av Regi, läs mer om det här.

Social Zense

Engagerade

Vi går alltid ett extra steg

Analytiska

Våra beslut baseras på data

Kreativa

Vi ser möjligheter

Proaktiva

Vi agerar på möjligheter

Flexibla

Vi anpassar oss och skapar en fungerande dynamik

Resultatdrivna

Vi levererar resultat

Transparenta

Vi vågar vara ärliga och transparenta

Just nu - kostnadsfri analys

Våra digitala specialister bjuder på en analys som inkluderar förbättringsmöjligheter och konkreta förslag på hur ni kan effektivisera er digitala närvaro. Ta chansen!

Generation-Pep-Social-Zense-logo
Supporting Partners till Kronprinsessparets organisation Generation Pep.
Samarbetspartner och lärare för IHM Business School.
Samarbetspartner och lärare för IHM Business School.
Gula-väggen-social-zense
Premiumpartner till Gula Väggen - Vi älskar Sveriges landslag!
Partner till Svenska läkare mot kärnvapen.
bara-vanlig-social-zense
Samarbetspartner till Bara vanlig - Rörelseglädje På DINA villkor.

AKTUELLT

Social Zense nominerad till Årets Byrå

Vi kan stolt meddela att Social Zense är nominerad som Årets Byrå 2023. 
” – Ett tydligt kvitto på att det hårda arbete som alla medarbetare på Social Zense dagligen gör matchar både kundernas förväntan och resultat”, Mattias Persson, VD Social Zense.

Dags för nya tag - optimera er digitala marknadsföring för 2023

Få en kostnadsfri analys av era konton, helt utan krav eller förbindelser.

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet. Läs mer om hur kakor används.