Om oss

Från Facebook till egen byrå

Vi älskar digital strategi 

Social Zense grundades av två kollegor som arbetade med global marknadsföring på Facebook. 
Sedan starten 2018 har vi – genom knivskarp kompetens och förståelse för digital tillväxt – hjälpt över 1 000 företag och organisationer, stora som små, att växa digitalt.

SE REFERENSER
Social Zense - Svenskt Näringsliv
Entreprenadakademin - Social Zense
Ravelli AB Thomas Andreas Ravelli - Social Zense

Vår arbetsmodell – en helhet

Med passion för det vi gör, kunskap och erfarenhet ser vi till att digital strategi blir en av de absolut viktigaste grundbultarna i hur ni bygger ert bolag. Vår helhet är något vi lever efter varje dag, alla dagar i veckan, året om.

DEL AV ER HELHET

Vi tror på starka samarbeten med högt i tak där insikter spelar roll. Utbyte av insikter och expertis mellan er och oss gör att vi tillsammans kan utveckla ert bolag på flera fronter samtidigt. 

ENGAGEMANG

Vi bryr oss – på riktigt. Därför lägger vi enorm vikt på att förstå er och er affärsidé. Att arbeta nära er och ert företag varje dag, året om hjälper oss att hjälpa er.

FULL TRANSPARENS

Vi tycker att det är viktigt att ni, på ett smidigt vis, alltid har full tillgång till allt från en dedikerad kontaktperson till resultat, kostnader och rapporter. 

KÄRLEK I VARJE OPTIMERING

Vi brinner för det vi gör – något som spelar stor roll för hur resultat sedan speglar sista rad. Vi älskar det vi gör, varje dag, helg, tidig morgon och sen kväll.

Hör av dig till oss

Skicka in nedan så tar en av våra medarbetare kontakt med dig. Du kan också ringa oss direkt på 08 – 30 40 82 eller skicka ett mejl till hello@socialzense.se

* = Obligatorisk information.
Copy link