Social Zense logotyp

Gör praktik på en snabbt växande byrå

Vill du göra praktik på en marknadsföringsbyrå med fokus på data och resultat? Då har du hittat rätt!

Om praktiken

Studerar du digital marknadsföring? Digital Growth? Bekant med IHM, Berghs, Medieinstitutet eller Nackademin? Då har du hittat rätt.

Vi är säkra på att delad kunskap leder till delad glädje och vi är redo att dela med oss om vad vi kan inom digital marknadsföring. Här erbjuds du en introduktion till hur du – på avancerad nivå – bygger och effektiviserar resultat genom digitala kanaler för företag och organisationer, stora som små.

Social Zense arbetar dagligen med att etablera, bearbeta och analysera digitala kundresor genom sociala medier, Microsoft Bing och Googles olika verktyg. Här får du lära dig vikten av att etablera en strategi och hur den kan variera, beroende på vilket företag du arbetar med. Genom Funnel Marketing bearbetar vi allt från e-handelsbolag, B2B och organisationer.

Vi arbetar dagligen i

  • Google Ads och Microsoft Bing
  • Google Analytics 4
  • Meta / TikTok / Twitter / Snapchat / Pinterest Business Manager, med fler

Om dig

När du genomför din praktik på Social Zense kommer du redan från start att få mycket eget ansvar, vi tror starkt på learning-by-doing. Du kommer känna dig trygg i att hela tiden arbeta nära ledande experter som guidar dig framåt för att uppnå bästa resultat.

Som person bör du vara genuint intresserad av digitala kanaler, digital marknadsföring och ha ett starkt intresse för det digitala landskapet. Du är noggrann, lyhörd, har en analytisk förmåga och ser dig själv som proaktiv.

Vi ser gärna att du själv väljer två områden som du vill fördjupa dig mer inom under din praktik hos oss. Då vi har många sökande önskar vi att du som söker känner att du har förmågan av att ta egna initiativ, är självgående och är lösningsorienterad. Om så, är sannolikheten större till en praktikplats hos oss.

Ansökan

Välkommen att bli en del av teamet – skicka din ansökan idag genom att fylla i formuläret nedan.

Efter att du skickat in din ansökan kommer vi att kontakta dig för en intervju. Notera att vi inte kommer kunna svara på alla ansökningar – hur mycket vi än vill så räcker dessvärre inte tiden till.

Ansök om praktikplats

Vad roligt att du vill bli en del av team Social Zense! Varmt välkommen att ansöka genom att fylla i formuläret.

Vid intresse kommer vi att höra av oss för att boka in en intervju.