Annonsera på TikTok

TikTok är just nu den snabbast växande plattformen globalt. Användandet i Sverige och Norden ökar kraftigt, framför allt i åldrarna 25-34.

Hur fungerar det?

TikTok erbjuder en sofistikerad lösning för annonsering där vi – genom snabbt rörligt material – arbetar med målsättning om att öka försäljning av produkt, driva trafik till hemsida/app och etablera varumärkeskännedom. Plattformen är överlägset den där användare spenderar mest tid och engagerar sig i flödet.

Konkurrensen är fortfarande relativt låg, då man behöver bli godkänd som annonsör. Det öppnar upp en stor möjlighet för företag att komma igång och bygga upp sin närvaro. Uppskattningsvis är plattformen 40% mer kostnadseffektiv jämfört med andra kanaler som Facebook, Instagram och Google.

Hur vi arbetar - vårt erbjudande

Vi skapar, övervakar, optimerar och följer upp kampanjer, strategi, målgrupper och annonser på daglig basis. I regelbundna vecko- och månadsmöten uppdaterar vi er som kund om status på försäljning, varumärkeskännedom och andra viktiga målsättningar som vi gemensamt satt upp att arbeta mot.

Genom att bearbeta hela er kundresa skapar vi relevans och återkommande kunder samtidigt som vi löpande effektiviserar er investering.

Vi hjälper er med


👉🏼 Ökning av försäljning (B2C)
👉🏼 Generering av fler leads (B2B)
👉🏼 Etablering på nya marknader
👉🏼 Opinionsbildning
👉🏼 Etablering av strategi som synkar med andra insatser (PPC/TV/Print/Radio)
👉🏼 Strategiskt bollblank

Alltid från oss


👉🏼 Vecko- och månadsrapporter
👉🏼 Direktkontakt med projektledare och team av specialister
👉🏼 Regelbundna vecko- och månadsmöten för uppföljning och planering 
👉🏼 Engagerad partner som dagligen arbetar för er

Starka partnerskap skapar trygghet

Vi är kvalificerade som TikTok Business Partner

Detta ger oss bland annat möjligheten till direkt och snabb support, insikter om nyheter samt utbildning direkt från TikTok.  

Sammantaget ger detta våra kunder en trygghet i att vi som leverantör besitter den kompetens som man som kund ska förvänta sig.

TikTok-Marketing-partner-social-zense

Just nu - kostnadsfri analys

Våra digitala specialister bjuder på en analys som inkluderar förbättringsmöjligheter och konkreta förslag på hur ni kan effektivisera er digitala närvaro. Ta chansen!

0 %
Av högstadieelever använder TikTok
0 +
Starkast växande åldersgruppen
+ 0 MAU
På svenska markanden (2021)
0 min
Genomsnittlig användningstid/session (2x mer än Pinterest på plats 2)
Är du redo att ta nästa steg?

Gasellföretag 2023

Varje år utser Dagens industri de snabbast växande företagen i landet till Gasellföretag. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven, men i slutet av året stod det klart: Social Zense utnämns till Gasellföretag 2023!

Nominerade till Årets Byrå 2024

Vi kan stolt meddela att vi, för andra året i rad, är nominerade till Årets Byrå av Regi! I Nordens största bransch- och kundstudie kartläggs årligen hur nöjda bolag är med sina byråer. I årets tävling har över 200 byråer granskats utifrån 15 kriterier.

Dags för nya tag - optimera er digitala marknadsföring för 2024

Få en kostnadsfri analys av era konton, helt utan krav eller förbindelser.