Annonsera på Google

Google är en bred plattform med många möjligheter. Vi hjälper er att synas när potentiella kunder söker efter er produkt och bygger ert varumärke starkt genom annonsering via YouTube och Display.

Hur fungerar det?

Google erbjuder en bred portfölj av möjligheter till både stora och små verksamheter. Vi hjälper till att synas på Google Maps, effektivisera Google My Business och synas högst upp när användare söker efter just er produkt eller tjänst. Vi hjälper också företag att öka sin försäljning genom Google Shopping, ett måste för alla e-handlare. Utöver det bygger vi varumärken starka genom kostnadseffektiv synlighet på YouTube och Google Display. Google Display innefattar tusentals webbplatser och appar, bl a Aftonbladet/Dagens Nyheter men även lokalpress och andra webbplatser.

Hur vi arbetar - vårt erbjudande

Vi övervakar, optimerar och följer upp kampanjer, sökord, strategi, målgrupper och annonser på daglig basis. I regelbundna vecko- och månadsmöten uppdaterar vi er som kund om status på försäljning, varumärkeskännedom och andra viktiga målsättningar som vi gemensamt satt upp att arbeta mot.

Genom att bearbeta hela er kundresa skapar vi relevans och återkommande kunder samtidigt som vi löpande effektiviserar er investering.

Vi hjälper er med


👉🏼 Öka er försäljning (B2C)
👉🏼 Generera fler leads (B2B)
👉🏼 Etablera på nya marknader
👉🏼 Opinionsbildning
👉🏼  Etablera strategi som synkar med andra insatser (PPC/TV/Print/Radio) 👉🏼 Strategiskt bollblank

Alltid från oss


👉🏼 Vecko- och månadrapporter
👉🏼 Direktkontakt med projektledare och team av specialister
👉🏼 Regelbundna vecko- och månadsmöten för uppföljning och planering 
👉🏼 Engagerad partner som dagligen arbetar för er

Starka partnerskap skapar trygghet

Vi är kvalificerade som Google Partner.  Detta ger oss bland annat möjligheten till direkt och snabb support, insikter om nyheter och utbildning direkt från Google. Sammantaget ger detta våra kunder en trygghet i att vi som leverantör besitter den kompetens som man som kund ska förvänta sig.

Just nu - kostnadsfri analys

Våra digitala specialister bjuder på en analys som inkluderar förbättringsmöjligheter och konkreta förslag på hur ni kan effektivisera er digitala närvaro. Ta chansen!

0 %
Använder Google i Sverige
+ 0
Sökningar - varje sekund
0 %
Har använt YouTube senaste året
0 %
Global marknadsandel
Är du redo att ta nästa steg?

AKTUELLT

Social Zense nominerad till Årets Byrå

Vi kan stolt meddela att Social Zense är nominerad som Årets Byrå 2023. 
” – Ett tydligt kvitto på att det hårda arbete som alla medarbetare på Social Zense dagligen gör matchar både kundernas förväntan och resultat”, Mattias Persson, VD Social Zense.

Dags för nya tag - optimera er digitala marknadsföring för 2023

Få en kostnadsfri analys av era konton, helt utan krav eller förbindelser.

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet. Läs mer om hur kakor används.