Annonsera på Google

Google är en bred plattform med många möjligheter. Vi hjälper er att synas när potentiella kunder söker efter er produkt och stärker ert varumärke genom annonsering via YouTube och Display.

Hur fungerar det?

Google erbjuder en bred portfölj av möjligheter till både stora och små verksamheter. Vi hjälper er att synas på Google Maps, effektivisera Google My Business och synas högst upp när användare söker efter just er produkt eller tjänst. Vi hjälper också företag att öka sin försäljning genom Google Shopping, ett måste för alla e-handlare.

Utöver det bygger vi varumärken starka genom kostnadseffektiv synlighet på YouTube och Google Display. Google Display innefattar tusentals webbplatser och appar, bl a Aftonbladet/Dagens Nyheter men även lokalpress och andra webbplatser.

Hur vi arbetar - vårt erbjudande

Vi skapar, övervakar, optimerar och följer upp kampanjer, sökord, strategi, målgrupper och annonser på daglig basis. I regelbundna vecko- och månadsmöten uppdaterar vi er som kund om status på försäljning, varumärkeskännedom och andra viktiga målsättningar som vi gemensamt satt upp att arbeta mot.

Genom att bearbeta hela er kundresa skapar vi relevans och återkommande kunder samtidigt som vi löpande effektiviserar er investering.

Vi hjälper er med


👉🏼 Ökning av försäljning (B2C)
👉🏼 Generering av fler leads (B2B)
👉🏼 Etablering på nya marknader
👉🏼 Opinionsbildning
👉🏼  Etablering av strategi som synkar med andra insatser (PPC/TV/Print/Radio)
👉🏼 Strategiskt bollblank

Alltid från oss


👉🏼 Vecko- och månadsrapporter
👉🏼 Direktkontakt med projektledare och team av specialister
👉🏼 Regelbundna vecko- och månadsmöten för uppföljning och planering 
👉🏼 Engagerad partner som dagligen arbetar för er

Starka partnerskap skapar trygghet

Vi är kvalificerade som Google Partner.  Detta ger oss bland annat möjligheten till direkt och snabb support, insikter om nyheter och utbildning direkt från Google.

Sammantaget ger detta våra kunder en trygghet i att vi som leverantör besitter den kompetens som man som kund ska förvänta sig.

Just nu - kostnadsfri analys

Våra digitala specialister bjuder på en analys som inkluderar förbättringsmöjligheter och konkreta förslag på hur ni kan effektivisera er digitala närvaro. Ta chansen!

0 %
Använder Google i Sverige
+ 0
Sökningar - varje sekund
0 %
Har använt YouTube senaste året
0 %
Global marknadsandel
Är du redo att ta nästa steg?

Gasellföretag 2023

Varje år utser Dagens industri de snabbast växande företagen i landet till Gasellföretag. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven, men i slutet av året stod det klart: Social Zense utnämns till Gasellföretag 2023!

Nominerade till Årets Byrå 2024

Vi kan stolt meddela att vi, för andra året i rad, är nominerade till Årets Byrå av Regi! I Nordens största bransch- och kundstudie kartläggs årligen hur nöjda bolag är med sina byråer. I årets tävling har över 200 byråer granskats utifrån 15 kriterier.

Dags för nya tag - optimera er digitala marknadsföring för 2024

Få en kostnadsfri analys av era konton, helt utan krav eller förbindelser.