Annonsera på Pinterest

Pinterest är en inspirationsplattform där framförallt inredning, mode och mat får stort utrymme. Det är en effektiv kanal för att kostnadseffektivt nå en köpstark målgrupp.

Hur fungerar det?

Att synas på Pinterest är något som du absolut bör överväga om du har en produkt som riktar sig till målgruppen kvinnor i ålder 25-54. Denna köpstarka målgrupp dominerar Pinterest och är samtidigt, jämfört mot Meta, billigare att nå. Användarna kan vi nå genom att bland annat köpa sökord, Shopping-annonser men också via konverterings- och trafikkampanjer.

Antalet användare är färre än Instagram, men i och med att konkurrensen att annonsera på plattformen – likt TikTok – fortsatt är låg finns det en stor möjlighet att nå ut till rätt användare till en lägre kostnad.

Hur vi arbetar - vårt erbjudande

Vi skapar, övervakar, optimerar och följer upp kampanjer, strategi, målgrupper och annonser på daglig basis. I regelbundna vecko- och månadsmöten uppdaterar vi er som kund om status på försäljning, varumärkeskännedom och andra viktiga målsättningar som vi gemensamt satt upp att arbeta mot.

Genom att bearbeta hela er kundresa skapar vi relevans och återkommande kunder samtidigt som vi löpande effektiviserar er investering.

 

Vi hjälper er med


👉🏼 Ökning av försäljning (B2C)
👉🏼 Generering av fler leads (B2B)
👉🏼 Etablering på nya marknader
👉🏼 Opinionsbildning
👉🏼  Etablering av strategi som synkar med andra insatser (PPC/TV/Print/Radio)
👉🏼 Strategiskt bollblank

Alltid från oss


👉🏼 Vecko- och månadsrapporter
👉🏼 Direktkontakt med projektledare och team av specialister
👉🏼 Regelbundna vecko- och månadsmöten för uppföljning och planering 
👉🏼 Engagerad partner som dagligen arbetar för er

Just nu - kostnadsfri analys

Våra digitala specialister bjuder på en analys som inkluderar förbättringsmöjligheter och konkreta förslag på hur ni kan effektivisera er digitala närvaro. Ta chansen!

0 m
Användare per månad
0 %
Andel kvinnor i SE som använder Pinterest
+ 0 bn
Sparade pins totalt
f 0 +
Starkast växande målgrupp
Är du redo att ta nästa steg?

Gasellföretag 2023

Varje år utser Dagens industri de snabbast växande företagen i landet till Gasellföretag. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven, men i slutet av året stod det klart: Social Zense utnämns till Gasellföretag 2023!

Nominerade till Årets Byrå 2024

Vi kan stolt meddela att vi, för andra året i rad, är nominerade till Årets Byrå av Regi! I Nordens största bransch- och kundstudie kartläggs årligen hur nöjda bolag är med sina byråer. I årets tävling har över 200 byråer granskats utifrån 15 kriterier.

Dags för nya tag - optimera er digitala marknadsföring för 2024

Få en kostnadsfri analys av era konton, helt utan krav eller förbindelser.