Vi välkomnar Matthias till Social Zense

september 27, 2022
Matthias Gaimer Social Zense

Social Zense växer. Matthias är killen med gedigen erfarenhet från byråvärlden – men också från att ha arbetat som kock på stjärnkrogar. Han ansluter till kontoret i Stockholm och tar rollen som Account Manager (New Business).

Matthias har ett gediget förflutet inom byråvärlden och har arbetat med flera av Sveriges starkaste varumärken och vassaste uppdragsgivare. Med 20-års erfarenhet inom kommunikationsbranschen har han arbetat med varumärken så som såsom SJ, Spendrups, Unilever, GB Glace. Tidigare har Matthias arbetat på Söderhavet som Account Director med kunder som TUI, Svenska Spel, KPA Pension, Lärarförbundet, Dina Försäkringar och Svenska Filminstitutet. Utöver det har han också skaffat sig erfarenhet från dryckesbranschen efter att ha arbetat med bland annat Pernod & Ricard (Absolut Vodka, Kahlúa, Malibu) på Drama Queen.

Utöver byrå- och stark branscherfarenhet har Matthias också en historik som kock på stjärnkrogar både i och utanför Stockholm men också i Paris – bland annat på Copenhague som inte minst utmärker sig för sin stjärna i Michelinguiden.

På Social Zense kommer Matthias arbeta med affärsutveckling, sales development och nykundsrekrytering.

Noterbart är att vi nu har två Matthias/Mattias på Social Zense, Matthias med H i Stockholm och Mattias utan H i Malmö.


matthias-gaimer-social-zense
Matthias Gaimer, Account Manager (New Business) Social Zense

Du har varit många år i byråvärlden, vad är det som lockar mest?

Alla möten med människorkundutveckling och pulsen.

Du är också tidigare kock och har arbetat på flera restauranger varav flera kända men också vissa med stjärnor i Michelinguiden, vilken är din paradrätt på en AW?

På en AW måste det nog bli plockmat till drinkarna, löjrom med tillbehör om det så är blinier, smörstekt toast eller löjromspizza! Eller kanske gåslever eller anklever med äppelkompott med lime och lite kanel på smörstekt toast eller varför inte Anklever med kantareller och tryffel samt balsamicosirap. Annars är jag nog ganska klassisk, två paradrätter är Biff Rydberg eller Caesarsallad m BBQ kyckling, jag brukar göra en egen BBQ-sås som innehåller mörk choklad och chili samt lönnsirap.

Vad är viktigast för dig i en kundrelation?

Att bygga långa hållbara kundrelationer som bygger på samarbete, förtroende och professionalism!

Hur är din syn på att vara en engagerad partner i ett samarbete?

Allt hänger ihop! Viktigt att kunna ge bra service, kunna bidra med bra kunskap och goda insikter. Engagemang genom att finnas där och hålla kunden i handen hela vägen!

Varmt välkommen Matthias!Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Få tips direkt i inkorgen

Genom att anmäla din e-postadress godkänner du vår integritetspolicy.

Vi vet hur ni får resultat

Fyll i kontaktformuläret och låt oss ta ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa er och er verksamhet.
TikTok-Marketing-partner-social-zense
Microsoft-Ads-Partner-Social-Zense

Liknande artiklar

Social Zense nominerad till Årets Byrå 2024

Vi kan stolt meddela att vi, för andra året i rad, är nominerade till Årets Byrå! I Nordens största branschstudie kartlägger Regi årligen hur nöjda kommunikationsköparna är med sina byråer.

Dags för nya tag - optimera er digitala marknadsföring för 2024

Få en kostnadsfri analys av era konton, helt utan krav eller förbindelser.