Välkommen Knivbrev “Leverera skarpa resultat”

januari 9, 2020
Knivbrev Social Zense

Vi välkomnar Knivbrev, Sveriges största professionella sliperi av knivar, som kund till Social Zense. Vi ser fram emot att få leverera (kniv)skarpa resultat” – Sanna Norén, delägare Social Zense.

Knivbrev har specialiserat sig på att erbjuda professionell grundslipning, tillgängligt var i Sverige man än befinner sig. Dagligen slipas över 1 500 knivar åt privatpersoner, professionella kockar, restauranger, cateringfirmor, matbutiker m.fl. Dessutom slipas även många andra föremål såsom kvarndelar, saxar, sågklingor, sekatörer med mera.

Tillsammans med ledning och marknadsavdelning hos Knivbrev kommer Social Zense bland annat att arbeta med analys av data, strategi och annonsköp. Stort fokus kommer vara att etablera och bearbeta digital kundresor, något som kommer att bidra till större och effektivare resultat. Arbetet kommer att genomföras i sociala medier inkluderande Facebook, Instagram och dess underkanaler samt även genom Google Ads.

Vi har sedan tidigare jobbat en hel del med våra digitala kanaler, men med hjälp av Social Zense och deras spetskunskap vill vi ta det till nya höjder. Vi ser fram emot att se vad vi kan göra tillsammans för att växa vår affär.” – Michael Johansson, Grundare Knivbrev

Företaget frontas idag av många tunga namn inom matlagning, bland annat Catarina König och Gabriel Jonsson som båda vunnit Sveriges Mästerkock i TV4. Med finns också Mattias “Fredagskocken” Larsson, känd från Nyhetsmorgon i TV4 och med matbloggen ”Modern Gastronomi”.

“ Det kommer bli fantastiskt roligt att arbeta med Knivbrev och växa deras resultat. Idag har företaget en redan stark kännedom på en bred marknad, något som gör det spännande att få kombinera data och befintlig varumärkesstyrka. Vi ser fram emot att få leverera (kniv)skarpa resultat” – Sanna Norén, delägare Social Zense

Läs mer om Knivbrev och dess erbjudande på www.knivbrev.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Få tips direkt i inkorgen

Genom att anmäla din e-postadress godkänner du vår integritetspolicy.

Vi vet hur ni får resultat

Fyll i kontaktformuläret och låt oss ta ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa er och er verksamhet.
TikTok-Marketing-partner-social-zense
Microsoft-Ads-Partner-Social-Zense

Liknande artiklar

Social Zense nominerad till Årets Byrå 2024

Vi kan stolt meddela att vi, för andra året i rad, är nominerade till Årets Byrå! I Nordens största branschstudie kartlägger Regi årligen hur nöjda kommunikationsköparna är med sina byråer.

Dags för nya tag - optimera er digitala marknadsföring för 2024

Få en kostnadsfri analys av era konton, helt utan krav eller förbindelser.