Social Zense logotyp

Vi växer i Malmö och flyttar till egna större lokaler

december 20, 2022
malmö-social-zense

Drygt ett år det efter att vi expanderat och öppnat upp kontor i Malmö har vi nu växt ur våra befintliga lokaler. Precis så här lagom till jul och strax innan årsskiftet står det klart att vi flyttar verksamheten till egna större lokaler mitt i centrala Malmö. 

I februari 2022 öppnade vi dörrarna till vårt första kontor i södra Sverige. Ett viktigt steg i vår strategi att finnas lokalt på plats med lokal närvaro för våra kunder i och runt om Skåne. Nu – drygt tio månader senare – har vi växt ur våra lokaler och flyttar till egna större lokaler. Tack vare en ökad efterfrågan, hårt arbete och lyckade strategiska beslut har vi nu möjlighet att skapa en starkare närvaro i Malmö och södra delen av landet.

Detta är ett viktigt steg framåt och som gör oss mer tillgängliga, inte minst för våra kunder i och runt Skåne. Det ger oss också större möjligheter till att fortsätta växa. Det känns spännande och samtidigt väldigt kul att satsningen och välkomnandet i södra Sverige har varit lyckad. Vi har många spännande projekt på väg in och med det räknar vi med att presentera rekryteringsannonser i Malmö inom kort.

Mattias Persson, VD Social Zense

Genom flytten kan vi erbjuda våra klienter ännu bättre service och vi lägger samtidigt grunden för fortsatt expansion på den skånska marknaden tillsammans med befintliga och nya klienter. Vårt nya kontor finner ni numera i centrala Malmö, lokaler som tidigare var Malmö Stadshus. Läget är bra med gångavstånd till både Triangeln och Centralstationen. 

Besök oss gärna på Amiralsgatan 20, våning 6
Vi har många pågående och kommande projekt i regionen och söker nu medarbetare som inspireras av att arbeta tillsammans i projektteam. Klicka in här för att läsa mer och söka våra lediga tjänster.


Vi tackar kontorshotellet Eden och Betina med personal i Hyllie för tiden och ser fram mot att framåt fortsätta vår tillväxt i egna lokaler.