Social Zense logotyp

Vi välkomnar Joakim Lindh till Social Zense

april 21, 2023

Performance-teamet på Social Zense växer i Malmö och vi hälsar Joakim Lindh varmt välkommen till oss. Joakim blir en del av vårt team av specialister som arbetar med digital strategi på bland annat Meta, Google, TikTok, LinkedIn och Microsoft Bing.

Teamet på Social Zense i Malmö växer. Med det sagt välkomnar vi nu vår femte lagspelare, Joakim Lindh, till vårt Performance-team i Skåne. Joakim kommer senast från en kommunikationsbyrå där han arbetat med digital analys, strategi och marknadsföring. Han har också en gedigen bakgrund inom e-handel där han genom sin roll som marknadsförare på North European Trust AB – en av Sveriges största importörer och distributörer av mopeder, fyrhjulingar, elcyklar och mopedbilar – ansvarat digitala närvaron för ehandels-siterna Motorsweden.se, Motornorway.no och Motorfinland.fi.

Joakim Lindh, Performance Marketer Social Zense

Joakim – Jocke – du är östgöte i skåne. Berätta!

Ja men eller hur! Även om jag inte snackar som Ankan så är födelseplatsen Motala. Flyttade ner till Malmö 2009 och rotade om mig. Rent dialektmässigt är jag långt ifrån skånskan men inte lika långt ifrån östgötskan 😉

När du inte sysslar med Performance Marketing, vad hittar du på då?

Jag är varannan vecka pappa till två grabbar (som snart båda har växt om mig).
Den varmare årstiden börjar ju nu så barnveckorna är det mycket fokus på deras träningar och matcher på helgerna. Så varannan vecka när det bara är jag och tjejen kan det vara så enkla saker som att äta middag i soffan framför en bra serie som är lyx för mig.

Vad är viktigt för dig på en arbetsplats?

Jag gillar teamkänsla och när det är högt till tak.

Vad är din upplevelse Social Zense, så här långt?

Det verkar vara en fin arbetsplats med stora möjligheter. Social Zenses stora kundbredd är något jag är såväl imponerad som exalterad att börja jobba med. Ser framemot att växa både personligt och tillsammans med bolaget.

Till sist, vi har en TikTok-vecka här på SZ. Hur många views siktar du på?

Haha, jag siktar självklart på vinst! Så låt oss lägga oss på 10 000 views till en början. Sen ökar vi siktet allt eftersom!

Varmt välkommen Jocke!