Social Zense logotyp

Välkommen Clara – gör sin LIA hos oss under våren

mars 9, 2021
Clara Asp Norling - Social Zense

Vi välkomnar varmt Clara Asp Norling som kommer att genomföra sin LIA hos oss under våren.

Clara studerar digital marknadsföring på Medieinstitutet i Stockholm och har valt att göra sin LIA-period hos oss på Social Zense. Hon har tidigare haft praktik på bl a ICA Gruppen och MatHem.se.

Vem är Clara?

Jag är 28 år gammal, ursprungligen från Småland och Västervik men bosatt i Stockholm de senaste 10 åren. Intresserad av styrketräning, amerikansk fotboll och bullet journaling, men favoritsyssla är nog att lyssna på ljudbok och lägga pussel. Är också så pass stor Harry Potter-nörd att jag har en podcast på ämnet med två kompisar! Älskar också att baka och ville faktiskt bli konditor innan jag gled in på kommunikation- och marknadsföringsspåret.

Vad vill du få ut av din praktik?

Så mycket som möjligt, haha! När den här LIA-perioden är över vill jag kunna känna mig självständig och säker i att jag kan göra en strategi för olika typer av företag (stort som litet), kunna analysera siffrorna och utifrån dem veta hur man bäst optimerar annonser.

Vad intresserar dig mest inom digital marknadsföring?

Hmm, tror inte det är en specifik sak utan det är väldigt mycket som intresserar mig. Det jag tycker mest om att göra är att planera kampanjer och utforma strategier.

Varför Social Zense?

Kändes som ett företag som verkligen är duktiga på sin sak men som också har en bra arbetsmiljö!


Är du också sugen på att göra din LIA/praktik hos oss på Social Zense? Skicka in din ansökan här!


Nyfiken på vilka resultat vi kan skapa för er?

Låt oss visa hur vi kan ta er digitala närvaro till nya höjder. Boka ett förutsättningslöst möte redan idag.