Social Zense växer – vi välkomnar Monica

oktober 29, 2021
Monika Chatzopoulos Social Zense

Teamet på Social Zense växer och vi välkomnar Monica Chatzopoulos som ansluter till kontoret i Stockholm och tar rollen som Account Manager/ Client Success.

Intresset för Social Zense och våra tjänster är något som ökar stadigt. Vi är mycket tacksamma över att fortsatt kunna visa upp en enormt stark organisk tillväxt under 2021. I och med nya uppdrag får vi också möjlighet till att skapa fler arbetstillfällen och utöka vårt team.

Vi är mycket glada över att kunna berätta att Monica Chatzopoulos har valt att ansluta sig till oss som Account Manager / Client Success. Hon kommer i sin roll att vara Social Zense ansikte utåt och arbeta med att prospektera nya projekt men också med kundvård och våra befintliga kunder.

Monika har tidigare erfarenhet av byråvärlden och inom projektledning, både för stora och mindre företag. Bland annat har hon arbetat på Tre Sverige som Senior Projektledare, Karolinska Institutet med bl a employer branding och som konsult inom marknadskommunikation och coaching. Senast kommer hon från en utbildning på IHM Business School där hon läst Growth & marketing strategy och studerat marknadsstrategi som skapar tillväxt och är affärsmässigt hållbar.

Monika blir en del av teamet i Stockholm. Hon kommer dagligen att arbeta med befintliga kunder och projektleda dessa – tillsammans med vårt team av specialister – till framgång i sin digitala marknadsföring.
Hon kommer också att arbeta med försäljning och nykundsbearbetning. Får ni ett mejl eller samtal från Monika kommer ni att få prata med en mycket energirik och strategisk person som kommer hjälpa er med ett fantastiskt bra upplägg.

Monika-Chatzopoulos- Social-Zense
Monika Chatzopoulos, Account Manager / Client Success, Social Zense

Vem är Monica?

Jag är en kreativ och positiv marknadsnörd som älskar design, kultur, konst, film och matlagning. Född och uppvuxen i Stockholm och bor numera i villa i Täby med make, två söner och hunden Zack, som älskar sin nya roll som byråhund.

Hur jag spenderar en ledig dag…

Fritiden går åt att träffa vänner och laga middagar, jobba i trädgården och heja på sonens fotbollsmatcher. En del promenader i skogen blir det också och massor av film och serier.

Min största inspirationskälla…

Min största inspirationskälla är bland annat Patti Smith, Simon Sinek, Dalai Lama – och min man förstås. Sedan finns det ett gång lärare inom kommunikation och marknadsföring. Jag brinner lite extra för att frågor som rör trygghet för barn och kvinnor och har volontärt arbetat som kontaktperson och lifecoach.

Varmt välkommen Monika!Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Få tips direkt i inkorgen

Genom att anmäla din e-postadress godkänner du vår integritetspolicy.

Vi vet hur ni får resultat

Fyll i kontaktformuläret och låt oss ta ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa er och er verksamhet.
TikTok-Marketing-partner-social-zense
Microsoft-Ads-Partner-Social-Zense

Liknande artiklar

Social Zense nominerad till Årets Byrå 2024

Vi kan stolt meddela att vi, för andra året i rad, är nominerade till Årets Byrå! I Nordens största branschstudie kartlägger Regi årligen hur nöjda kommunikationsköparna är med sina byråer.

Dags för nya tag - optimera er digitala marknadsföring för 2024

Få en kostnadsfri analys av era konton, helt utan krav eller förbindelser.