Social Zense växer – vi välkomnar Jill

augusti 27, 2020
Jill Olsson-Arnell Social Zense

Social Zense expanderar och vi välkomnar Jill Olsson-Arnell. Som expert på sociala medier och digital marknadsföring blir hon vår nya digitala strateg. 

I takt med att förfrågningar från nya kunder ökar och befintliga kunder allt mer frekvent väljer att utöka befintliga uppdrag, behöver vi expandera vårt team med fler experter – något som vi nu också har gjort. Äntligen kan vi presentera vårt senaste tillskott, Jill Olsson-Arnell. 

Jill kommer närmast från Eniro där hon har haft en ledande roll som Social Media Manager. Genom sin position har hon utvecklat och bearbetat små och stora företag digitalt, framförallt genom annonsering på Facebook och Instagram. 

Jag ser mycket fram mot att blir en del av och utvecklas tillsammans med Social Zense. Att få ta del av deras kunskap och få arbeta ännu mer djupgående och långsiktigt med kunder är något som jag är enormt taggad på – detta kommer att bli så bra!

Tidigare har Jill även arbetat på byrå i Stockholm med primärt fokus att hantera annonsering på sociala medier. Hon har också under två år studerat marknadskommunikation inom sociala medier på Nackademin. Att få tillgodose kundernas behov med mätbara resultat i fokus är en av Jills stora drivkrafter. Hon drivs av att få vara med och göra skillnad och brinner för att se företag utvecklas genom digital marknadsföring.

Som digital strateg på Social Zense kommer Jill att etablera kundrelationer, ansvara för digitala strategier och effektivisera resultat för våra kunder genom digital marknadsföring, primärt på Facebook och Instagram men även genom Google Ads.

Vi är stolta över att få ha Jill ombord och vi tror på många roliga stunder, mycket framgång och fantastisk utveckling tillsammans framöver.

Jill Olsson Arnell Social Zense
Jill Olsson-Arnell, digital strateg på Social Zense

5 snabba frågor till Jill

Jag äter helst…
Potatis! I alla dess former.

Jag spenderar en ledig helg i augusti med att…
Ta en mysig promenad till ett café om det är varmt. Är det kallare stannar jag hellre hemma och myser in mig med en stor kopp te och en bra film.

Om 5 år vill jag…
Förhoppningsvis har jag uppgraderat från lägenhet till villa och är på väg att bilda familj. Jobbar kvar på Social Zense, dock med större ansvar att utbilda nya kollegor och utvecklas inom mitt yrke. 

Sol eller snö?
Sol – alla dagar i veckan.

Vinner jag 1 miljon…
Reser jag till Thailand, där har jag aldrig varit men skulle gärna vilja åka dit. Jag hade också delat med mig en hel del, bland annat köpt massvis med leksaker till mina syskonbarn.

Connecta med Jill här 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Få tips direkt i inkorgen

Genom att anmäla din e-postadress godkänner du vår integritetspolicy.

Vi vet hur ni får resultat

Fyll i kontaktformuläret och låt oss ta ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa er och er verksamhet.
TikTok-Marketing-partner-social-zense
Microsoft-Ads-Partner-Social-Zense

Liknande artiklar

Social Zense nominerad till Årets Byrå 2024

Vi kan stolt meddela att vi, för andra året i rad, är nominerade till Årets Byrå! I Nordens största branschstudie kartlägger Regi årligen hur nöjda kommunikationsköparna är med sina byråer.

Dags för nya tag - optimera er digitala marknadsföring för 2024

Få en kostnadsfri analys av era konton, helt utan krav eller förbindelser.