Social Zense växer – rekryterar från STRONGER

december 8, 2021
Tahiru - Social Zense-hero

Teamet på Social Zense växer och vi välkomnar Tahiru Abdelkany som ansluter till kontoret i Stockholm och tar rollen som Performance Marketer.

Social Zense avrundar året starkt och fortsätter att växa ett hundra procent organiskt med en rad nya uppdrag. I och med nya uppdrag får vi också möjlighet till att skapa fler arbetstillfällen och utöka vårt team av specialister.

Vårt senaste tillskott är Tahiru Abdelkany som har valt att ansluta sig till vårt team av specialister. Han kommer i sin roll att arbeta operativt och strategiskt och hjälpa våra kunder att växa genom bl a sociala medier och Google Ads.

Tahiru kommer senast från klädvarumärket STRONGER som verkar på över 120 olika marknader. Hans roll innebar ansvar för marknadsföring tillsammans med partners på plattformar så som Google Ads, Facebook, TikTok, Snapchat och YouTube. Innan dess styrde han den digitala marknadsföringen för tjänsteföretaget Cinode.

Tahiru Abdelkany, Performance Marketer, Social Zense

Tahiru, vem är du?

Jag är en tidigare sjöman, göteborgare, ambitiös och driven person som har haft ett starkt intresse för marknadsföring sedan en tidig ålder. Nu jobbar jag med det och ÄLSKAR det!

Hur är din syn på digital marknadsföring?

Jag älskar hur marknadsföring digitalt ständigt förändras och hur vi marknadsförare alltid måste vara på topp i att hitta lösningar för att kunna leverera det bästa för kunden.

Vad är viktigast för dig på en arbetsplats?

Viktigast för mig på en arbetsplats är ambitiösa och drivna kollegor och chefer, där vi lyfter varandra i kunskap och positiva erfarenheter. 

En stor förebild jag har…

Min mamma. Jag älskar henne och hon är stjärnan i mitt liv.

Varmt välkommen Tahiru!



Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Få tips direkt i inkorgen

Genom att anmäla din e-postadress godkänner du vår integritetspolicy.

Vi vet hur ni får resultat

Fyll i kontaktformuläret och låt oss ta ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa er och er verksamhet.
TikTok-Marketing-partner-social-zense
Microsoft-Ads-Partner-Social-Zense

Liknande artiklar

IHM-business-school-social-zense

Utökat samarbete med IHM Business School

Social Zense har samarbetat och utbildat elever på IHM Business School sedan oktober 2021, ett samarbete som nu utökas. ”Känns väldigt roligt att vi fortsätter

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet. Läs mer om hur kakor används.