Social Zense välkomnar två nya kollegor

april 19, 2022
Theresia-Jennie-social-zeznse

Teamet på Social Zense växer och vi välkomnar två nya kollegor. De ansluter till var sitt kontor; Stockholm och Malmö, något som betyder att Mattias och kontoret i Malmö numera har fått sin första kollega på plats.

Vi hälsar två nya kollegor varmt välkomna till gänget på Social Zense – Jennie Rothed och Theresia Nömm. Jennie ansluter som Junior Performance Marketer och kommer hålla till på kontoret i Malmö. Theresia studerar till Digital marknadsförare på Stockholms Internationella Handelsskola (SIH) och kommer de närmsta sex månaderna att göra sin praktik på kontoret i Stockholm.

Både Jennie och Theresia kommer i sin roll att arbeta operativt och strategiskt och hjälpa våra kunder att växa genom bl a sociala medier och Google Ads.Berätta lite kort om vem du är

Jennie
Jag är en glad och social tjej med ett stort intresse för mat. På min lediga tid umgås jag med vänner och familj (gärna i kombination med något gott att äta), tränar och gosar med min systers hundar. Jag är uppväxt i Lund men flyttade till Halmstad för att plugga och blev kvar i några år. Jag bestämde mig för att återigen bosätta mig i kära Skåne för två år sedan och landade i Malmö, och tur är väl det för nu är jag här!

Theresia
Jag heter Theresia och är en mycket ambitiös, kreativ och driven person som gillar att utforska och lära mig nya saker. Under tidigare år har jag jobbat inom handel men drogs till digital marknadsföring då jag har haft stort intresse för olika plattformar, kanaler, målgrupper och trender.

Hur är din syn på digital marknadsföring?

Jennie
Jag älskar att jobba med digital marknadsföring då det ständigt förändras. Det som fungerade igår kanske inte fungerar idag. Därför måste vi som jobbar med digital marknadsföring hålla oss uppdaterade och hitta nya möjligheter för att kunna leverera det bästa för kunden.

Theresia
Jag tycker att digital marknadsföring är väldigt spännande och det finns otroliga möjligheter!
Sen gillar jag verkligen hur digital marknadsföring ständigt förändras, att man alltid måste vara på topp med att hitta lösningar för att kunna leverera det bästa för kunden.

Vad är viktigast för dig på en arbetsplats?

Jennie
För mig är det väldigt viktigt att ha roligt på jobbet. Att känna att man utvecklas både som person och i sin yrkesroll. Att den finns en teamkänsla! Man hjälps åt, är mån om att göra ett bra jobb och vara en bra kollega.

Theresia
Viktigast för mig på en arbetsplats är ambitiösa och drivna kollegor. Med en arbetsmiljö där vi lyfter varandra i kunskap och inspirerar varandra.
Det skadar ju inte att de flesta gillar verkligen pasta i teamet och att jag gör det också. Blir inte så svårt att välja vart man ska äta då :stuck_out_tongue_winking_eye:

Jennie: Om att vara först på plats i Malmö
Theresia: Varför du valde Social Zense som din praktikplats?

Jennie
Det är superkul att få vara med från starten på Social Zense resa här i Malmö och vilken resa vi kommer att göra!

Theresia
Jag valde Social Zense som min praktikplats för att jag såg en bra sammanhållningen hos dem! Sen att de verkligen arbetar i ett team och att alla är så himla hjälpsamma och snälla.
Det är en arbetsplats man trivs på och där man kan lära sig och utvecklas mycket!

Varmt välkomna till Social Zense!Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Få tips direkt i inkorgen

Genom att anmäla din e-postadress godkänner du vår integritetspolicy.

Vi vet hur ni får resultat

Fyll i kontaktformuläret och låt oss ta ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa er och er verksamhet.
TikTok-Marketing-partner-social-zense
Microsoft-Ads-Partner-Social-Zense

Liknande artiklar

Social Zense nominerad till Årets Byrå 2024

Vi kan stolt meddela att vi, för andra året i rad, är nominerade till Årets Byrå! I Nordens största branschstudie kartlägger Regi årligen hur nöjda kommunikationsköparna är med sina byråer.

Dags för nya tag - optimera er digitala marknadsföring för 2024

Få en kostnadsfri analys av era konton, helt utan krav eller förbindelser.