Social Zense rekryterar från Google, välkommen Linda!

mars 12, 2021

Vi välkomnar Linda Bergstrand som vår nya SEM Specialist. Linda kommer senast från Google där hon arbetat med att utveckla företag genom Google Ads. 

Social Zense är glada att meddela att byrån utökar personalstyrkan ytterligare. Denna gång välkomnar vi Linda Bergstrand till vårt team i Stockholm.

Linda kommer senast från en roll på Google där hon arbetade som digital strateg men också med att utveckla och förbättra byråkonton. Hon har en bred kompetens efter att ha arbetat med alla typer av företag och branscher, stora som små, genom Google Ads.
Hon har också en bakgrund som journalist på bl a Expressen men också som frilansande reporter där hon publicerade för DN, SVT Opinion med flera.

Hon ansluter till teamet i Stockholm och kommer dagligen att arbeta med SEM vilket bland annat inkluderar att etablera strategi, skapa och förbättra resultat för kunder via betald sökordsmarknadsföring genom Google Ads.

Linda Bergstrand Social Zense
Linda Bergstrand,
SEM Specialist på
Social Zense


Vem ä
r Linda?

En glad, målinriktad person som får saker att hända. En känslomänniska som tror på att livet är till för att levas här och nu. En ensamstående mamma med stort hjärta för barn med neuropsykiatriska funktionshinder.

Hur jag spenderar en ledig dag…

Tillsammans med den absolut bästa personen jag vet; min son Vincent. Vi kanske grillar, klappar hästar och pratar om hundar. Vi busar med lösgodis oavsett veckodag och avslutar med ett avsnitt av Mandelmans Gård.

Något jag blir riktigt inspirerad av…

Människor som följer sina drömmar och som hittar ett sätt att nå dem även i motvind. Människor som vågar göra och vara annorlunda.

Varför jag valt att arbeta med digital marknadsföring…

Jag började inom skrivande journalistik och fann ganska snart att det skrivna ordet inte bara var något jag älskade att jobba med, utan också något jag verkligen behövde. Jag kom in på tv-produktion och började intressera mig för mer småskalig content-produktion där just marknadsföring är en viktig del för att nå ut till sin publik. Jag tror att det var någonstans i det jag blev mer intresserad av marknadsföring och idag drivs jag av hur kreativt det är och hur långt man kan komma med rätt strategi. Marknadsföring är brett och behöver aldrig bli en tråkig slentrian. Att med marknadsföring, och framför allt SEM, kunna hjälpa kunder att växa och bli mer lönsamma, är väldigt roligt!

Varmt välkommen Linda!Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Få tips direkt i inkorgen

Genom att anmäla din e-postadress godkänner du vår integritetspolicy.

Vi vet hur ni får resultat

Fyll i kontaktformuläret och låt oss ta ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa er och er verksamhet.
TikTok-Marketing-partner-social-zense
Microsoft-Ads-Partner-Social-Zense

Liknande artiklar

Social Zense nominerad till Årets Byrå 2024

Vi kan stolt meddela att vi, för andra året i rad, är nominerade till Årets Byrå! I Nordens största branschstudie kartlägger Regi årligen hur nöjda kommunikationsköparna är med sina byråer.

Dags för nya tag - optimera er digitala marknadsföring för 2024

Få en kostnadsfri analys av era konton, helt utan krav eller förbindelser.