Social Zense partner till Google

juni 20, 2019
Google Partner - Social Zense

Nu är det klart att vi får det ärofyllda partner-emblemet och blir därmed officiellt kvalificerad som partner till Google.

Google Partners är Googles program för reklambyråer, specialister på digital marknadsföring och andra onlinekonsulter som hanterar Google Ads-konton. Kombinerat med företagsspecialiseringar, som är ett sätt att erkänna och utmärka byråer med särskild produktexpertis inom särskilda områden, bevisar nu Social Zense hög kunskap och bred expertis inom digital annonsering på Googles plattform.

Förklaring till Google Partner Badge

Märket visar att anställda har demonstrerat gedigna kunskaper i Google Ads genom att de har klarat tester och fått certifieringar. Märket visar också att företaget har uppfyllt Google Ads utgiftskrav, visat intäktstillväxt både på företags- och kundsidan samt bevarat och utökat antalet kunder.

“Google Partner-märket visar att specifika partner har klarat Googles certifieringsprov för Google Ads-produkter och förfogar över de senaste produktkunskaperna. De har med andra ord förtjänat märket.” – Google 

Detta innebär bland annat att vi får närmare kontakt med Google och deras interna team, bredare informationsflöde av nyheter och tillgång till en rad andra finesser som hjälper oss att leverera högsta kvalité och bästa resultat till våra kunder.
Certifieringen innebär också att vi får tillgång till speciella evenemang och utbildningar samt en rad olika rapporter om bl a användarbeteende för Google.

– Att arbeta med Google har alltid varit hög prioritet hos oss, även det faktum att vi från början kommer från SoMe. Fantastisk kul att vi nu även blir erkända som proffs också på Googles plattform.
Mattias Persson, VD Social Zense

Vill även du ha hjälp med bättre digital närvaro, effektivare kampanjer och högre resultat på GoogleAds? Klicka här och skicka en förfrågan till oss så pratar vi mer om hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig.

Du hittar vår partnersida på Google här https://www.google.com/partners/agency?id=3283811856

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Få tips direkt i inkorgen

Genom att anmäla din e-postadress godkänner du vår integritetspolicy.

Vi vet hur ni får resultat

Fyll i kontaktformuläret och låt oss ta ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa er och er verksamhet.
TikTok-Marketing-partner-social-zense
Microsoft-Ads-Partner-Social-Zense

Liknande artiklar

Social Zense nominerad till Årets Byrå 2024

Vi kan stolt meddela att vi, för andra året i rad, är nominerade till Årets Byrå! I Nordens största branschstudie kartlägger Regi årligen hur nöjda kommunikationsköparna är med sina byråer.

Dags för nya tag - optimera er digitala marknadsföring för 2024

Få en kostnadsfri analys av era konton, helt utan krav eller förbindelser.