Social Zense logotyp

Social Zense nominerade till Årets Byrå 2023

januari 9, 2023
årets-byrå-social-zense

Regi Research & Strategi offentliggjorde idag listan över de byråer som blivit nominerade och har chans att vinna i Årets Byrå 2023. Vi kan stolt meddela att Social Zense finns med på listan som nominerad till Årets Byrå 2023.

Nomineringarna baseras på Regis årliga bransch- och kundstudie som har genomförts för 23:e året i rad. Studien kartlägger hur nöjda kommunikationsköparna är med sina byråer. Totalt har nästan 2 000 kommunikationsköpare utvärderat sina byrårelationer och 250 byråer blivit utvärderade i Sverige. För att bli nominerad behöver byrån ett tillräckligt stort kundunderlag samt en hög kundnöjdhet baserat på 15 olika kriterier.

Utvärderingen görs av byråernas största kunder och rankingen omfattar 15 kriterier, från kreativitet och strategisk kompetens till digital förmåga, proaktivitet, engagemang – och inte minst kundnöjdhet. Vinnarna i Årets Byrå presenteras på ett event den 8 februari på Cirkus i Stockholm.

Vi är stolta, glada och ärade över att få vara nominerade till Årets Byrå 2023! Det vi under fem år kämpat med att bygga upp, millimeter för millimeter, visar sig idag vara en av Sveriges bästa byråer. Nomineringen är ett tydligt kvitto på att det hårda arbete som alla medarbetare på Social Zense dagligen gör matchar både kundernas förväntan och resultat – vilket innebär att vi tillsammans med våra kunder gör något riktigt, riktigt bra.

Mattias Persson, VD och delägare Social Zense

Jag kan bara hålla med Mattias – det känns otroligt kul och spännande att få ta del av nomineringen. Nu håller vi tummarna att vi tar oss hela vägen, samtidigt som vi fortsatt fokuserar på att bygga och utveckla Sveriges bästa byrå under 2023!

Sanna Norén, delägare Social Zense

Läs mer om Årets Byrå 2023 här och ta del av all information om tävlingen på www.aretsbyra.se. Läs också artikeln på Resumé här.