Social Zense nominerade till Årets Byrå 2023

januari 9, 2023
årets-byrå-social-zense

Regi Research & Strategi offentliggjorde idag listan över de byråer som blivit nominerade och har chans att vinna i Årets Byrå 2023. Vi kan stolt meddela att Social Zense finns med på listan som nominerad till Årets Byrå 2023.

Nomineringarna baseras på Regis årliga bransch- och kundstudie som har genomförts för 23:e året i rad. Studien kartlägger hur nöjda kommunikationsköparna är med sina byråer. Totalt har nästan 2 000 kommunikationsköpare utvärderat sina byrårelationer och 250 byråer blivit utvärderade i Sverige. För att bli nominerad behöver byrån ett tillräckligt stort kundunderlag samt en hög kundnöjdhet baserat på 15 olika kriterier.

Utvärderingen görs av byråernas största kunder och rankingen omfattar 15 kriterier, från kreativitet och strategisk kompetens till digital förmåga, proaktivitet, engagemang – och inte minst kundnöjdhet. Vinnarna i Årets Byrå presenteras på ett event den 8 februari på Cirkus i Stockholm.

Vi är stolta, glada och ärade över att få vara nominerade till Årets Byrå 2023! Det vi under fem år kämpat med att bygga upp, millimeter för millimeter, visar sig idag vara en av Sveriges bästa byråer. Nomineringen är ett tydligt kvitto på att det hårda arbete som alla medarbetare på Social Zense dagligen gör matchar både kundernas förväntan och resultat – vilket innebär att vi tillsammans med våra kunder gör något riktigt, riktigt bra.

Mattias Persson, VD och delägare Social Zense

Jag kan bara hålla med Mattias – det känns otroligt kul och spännande att få ta del av nomineringen. Nu håller vi tummarna att vi tar oss hela vägen, samtidigt som vi fortsatt fokuserar på att bygga och utveckla Sveriges bästa byrå under 2023!

Sanna Norén, delägare Social Zense

Läs mer om Årets Byrå 2023 här och ta del av all information om tävlingen på www.aretsbyra.se. Läs också artikeln på Resumé här.

1 reaktion på ”Social Zense nominerade till Årets Byrå 2023”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Få tips direkt i inkorgen

Genom att anmäla din e-postadress godkänner du vår integritetspolicy.

Vi vet hur ni får resultat

Fyll i kontaktformuläret och låt oss ta ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa er och er verksamhet.
TikTok-Marketing-partner-social-zense
Microsoft-Ads-Partner-Social-Zense

Liknande artiklar

Suicide-zero-social-zense

Suicide Zero väljer Social Zense och utökar samarbetet

Suicide Zero väljer Social Zense som sin digitala mediabyrå och beslutar om att utöka samarbetet. ”Vi är väldigt nöjda med samarbetet hittills och ser mycket fram emot att utveckla vår digitala närvaro tillsammans med Social Zense”, Zu-Yon Han ansvarig digitala kanaler Suicide Zero.

Dags för nya tag - optimera er digitala marknadsföring för 2023

Få en kostnadsfri analys av era konton, helt utan krav eller förbindelser.

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet. Läs mer om hur kakor används.