Social Zense logotyp

Social Zense nominerad till Årets Byrå 2024

januari 29, 2024

Vi kan stolt meddela att vi, för andra året i rad, är nominerade till Årets Byrå av Regi!

Årets Byrå är Nordens största bransch- och kundstudie och kartlägger årligen hur nöjda kommunikationsköparna är med sina byråer.

Med över 1700 kommunikationsköpare intervjuade och insamlad data om 236 byråer så är er utvärdering en av de bästa. Grattis till ett utmärkt jobb i era kundsamarbeten!

Regi Research & Strategi

I årets tävling har över 200 byråer granskats utifrån 15 olika kriterier – från kreativitet och strategi till leveranssäkerhet och affärsnytta. Nu har analysföretaget Regi offentliggjort listan med de högst presterande företagen, som också nomineras till utmärkelsen Årets Byrå 2024.

Social Zense gjorde debut på listan under 2023, och vi är glada att även det här året rankas som en av landets bästa byråer.

Den 22 februari intar vi Sergel Hub i Stockholm, då vinnarna i tävlingen ska koras!

Det gör mig glad, stolt och ärad att våra medarbetares otroliga arbete och engagemang översätts både i kundernas resultat och nöjdhet. Vi delar denna nominering med våra fantastiska kunder och ser fram emot att tillsammans fortsätta skapa och erbjuda innovativa och effektiva marknadsföringslösningar i världsklass!

Mattias Persson, VD och delägare Social Zense

Läs mer om Årets Byrå 2024 här och ta del av all information om tävlingen på www.aretsbyra.se.