Social Zense Malmö växer med två nya kollegor

maj 18, 2022
jannika-sandra-social-zense

Teamet på Social Zense växer och vi välkomnar två nya kollegor. Båda ansluter till kontoret i Malmö och kommer arbeta med Performance Marketing.

Vi hälsar två nya kollegor varmt välkomna till gänget på Social Zense – Jannica Knöös och Sandra Olsson. Både Jannica och Sandra kommer arbeta inom Performance Marketing och kommer hålla till på kontoret i Malmö.

Jannica kommer senast från ett jobb som Marketing Coordinator på Nordic Cleanware med fokus på B2B och E-handel. Sandra har tidigare arbetat med digital marknadsföring på Scandinavian Retail Center och Sembo. Hon genomförde också sin praktik på den digitala byrån TopVisible under sex månader.

Jannica och Sandra kommer i sin roll att arbeta operativt och strategiskt och hjälpa våra kunder att växa genom bl a sociala medier och Google Ads.Berätta lite kort om vem du är

Jannica
Jag heter Jannica och jag är en glad, social och driven person. Jag har jobbat med digital marknadsföring i några år och tycker att det är väldigt roligt. Jag har ett stort intresse för träning och spenderar gärna min lediga tid med vänner och familj.

Sandra
Jag är en driven och social tjej, bosatt i Malmö. På min fritid umgås jag gärna med vänner och familj, det blir även en del pass på gymmet.

På vilket sätt är digital marknadsföring din grej, vad är det som lockar?

Jannica
Jag brinner väldigt mycket för digital marknadsföring och tycker att det är väldigt roligt. Det är ständig förändring i branschen vilket gör att man alltid har möjlighet att lära sig mer och utvecklas.

Sandra
Det jag älskar med branschen är att det hela tiden händer nya saker. Det finns alltid något nytt att lära!

Kopplat till digital marknadsföring, vilken fråga anser du är hetast just nu?

Jannica
Jag skulle säga hela grejen med IOS14 uppdateringen och GDPR överlag. Det är intressant att se utvecklingen och när användaren mer och mer själv får bestämma vilken data vi får ta del av och hur det påverkar vårt sätt att arbeta.

Sandra
Här skulle jag nog säga IOS14 påverkan på Meta annonser och rapportering. Implementering av Google Analytics 4  känns även det som ett hett samtalsämne just nu.

Vad är viktigast för dig på en arbetsplats?

Jannica
Gemenskap, att vi hjälps åt och har roligt tillsammans.

Sandra
För mig är det viktigt att ha roligt på jobbet och att trivas med sina kollegor. Det är även viktigt att känna att det finns möjlighet att utvecklas och självklart att det finns en teamkänsla.

Varmt välkomna till Social Zense!Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Få tips direkt i inkorgen

Genom att anmäla din e-postadress godkänner du vår integritetspolicy.

Vi vet hur ni får resultat

Fyll i kontaktformuläret och låt oss ta ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa er och er verksamhet.
TikTok-Marketing-partner-social-zense
Microsoft-Ads-Partner-Social-Zense

Liknande artiklar

Social Zense nominerad till Årets Byrå 2024

Vi kan stolt meddela att vi, för andra året i rad, är nominerade till Årets Byrå! I Nordens största branschstudie kartlägger Regi årligen hur nöjda kommunikationsköparna är med sina byråer.

Dags för nya tag - optimera er digitala marknadsföring för 2024

Få en kostnadsfri analys av era konton, helt utan krav eller förbindelser.