Social Zense blir Preferred Facebook Marketing Partner

augusti 6, 2020
Facebook Marketing Partner Social Zense Sverige

Social Zense blir nu berättigade titeln Preferred Facebook Marketing Partner. – Vi har slitit hårt, Mattias Persson VD på Social Zense.

Det är med stor glädje och stolthet som vi kan meddela att Social Zense blir verifierade som Preferred Facebook Marketing Partner. Ett partnerskap som endast ett par få utvalda byråer i varje land med expertkunskap blir inbjudna till. Som byrå ska du ha klarat av Facebooks hårda krav när det bland annat kommer till resultat, optimering och tillväxt.

Partnerskapet med Facebook ger oss tillgång till en stor mängd utvalda fördelar som bland annat är utformade för att hjälpa oss att driva framgång och effektivisera mediainvesteringar för våra kunder.

All our partners are vetted for excellence and highly skilled on our platforms. Only companies that meet our high quality standards can earn the Facebook Marketing Partner badge.

Facebook genom Facebook Marketing Partners

Genom att arbeta ännu närmare Facebook kommer vi få tillgång till mer avancerad teknisk information och stöd, djupgående data och mätresurser, verktyg, nya funktionaliteter, utbildningsprogram och mer.

Känns kul att vi blir uppmärksammade av Facebook på ett sådant sätt, vi är enormt tacksamma. Vi vet också att vi har slitit hårt för att nå dit vi är idag så detta känns givetvis som ett fint bevis på vårt hårda jobb. Partnerskapet med Facebook kommer att stärka oss ytterligare och ge oss större möjligheter att effektivisera investeringar och annonsstrategier för våra kunder. Vi ser också att detta kommer tydliggöra vår expertis vilket framöver kommer hjälpa oss in i nya samarbeten och positivt påverka vår tillväxtkurva.

Mattias Persson, VD Social Zense

Läs mer om hur vi arbetar med annonsering på Facebook genom att klicka här. Du kan också läsa mer om Facebooks Partnerprogram genom att klicka här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Få tips direkt i inkorgen

Genom att anmäla din e-postadress godkänner du vår integritetspolicy.

Vi vet hur ni får resultat

Fyll i kontaktformuläret och låt oss ta ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa er och er verksamhet.
TikTok-Marketing-partner-social-zense
Microsoft-Ads-Partner-Social-Zense

Liknande artiklar

Social Zense nominerad till Årets Byrå 2024

Vi kan stolt meddela att vi, för andra året i rad, är nominerade till Årets Byrå! I Nordens största branschstudie kartlägger Regi årligen hur nöjda kommunikationsköparna är med sina byråer.

Dags för nya tag - optimera er digitala marknadsföring för 2024

Få en kostnadsfri analys av era konton, helt utan krav eller förbindelser.