Performance Marketer till Stockholm

Arbeta med spännande kunder på en av landets ledande byråer

Som Senior Performance Marketer på ett av Sveriges ledande företag inom digital marknadsföring, arbetar du tillsammans med spännande kunder från kontoret i Stockholm.

Om rollen

I rollen som Senior Performance Marketer på Social Zense arbetar du dagligen med digital marknadsföring och betalda kampanjer för våra kunder genom bland annat Meta, TikTok och Google Ads. Ditt uppdrag är att få kundens resultat och lönsamhet att växa, både på kort och lång sikt.

Du ser till att annonser är uppdaterade med rätt typ av material, utvecklar synergier och optimerar kampanjer för bästa möjliga utfall. Du bearbetar målgrupper och identifierar insikter och möjligheter – bland annat genom analysverktyg så som Google Analytics – för att viktiga målsättningar ska uppnås.

Primära arbetsuppgifter

✔️ Planera och skapa strategier, kampanjer och annonser för flertalet kunder genom bland annat Meta, TikTok och Google Ads
✔️ Dagligen övervaka, analysera och optimera mot uppsatta mål
✔️ Ansvara för uppföljning och rapportering av utfall och resultat
✔️ Ansvara för och hantera budget
✔️ Primär kontaktperson för befintliga kunder
✔️ Relationsbyggande för att behålla och öka kundnöjdhet
✔️ Projektleda befintliga kunder, vara drivande och etablera mål

Om Social Zense

Social Zense är Sveriges snabbast växande byrå specialiserad på Performance Marketing; data, strategi och resultat via sociala medier och sökmotorer.

I vårt portfolio finns stora som små företag, organisationer, kommuner och föreningar. Våra kunder verkar i varierande branscher mot marknader världen över.

Vi utsågs till Gasellföretag 2023 och tog Silver i Årets Byrå 2024 av Regi.

Är du vår nästa stjärna?

Vi söker dig som brinner för att skapa tillväxt och resultat, har ett stort engagemang och ett transparent, proaktivt arbetssätt.

Vi ser gärna att du har senior specialistkompetens och tidigare erfarenhet av att arbeta på byrå.

Ansök snarast genom att fylla i formuläret. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök här

TIPS

Följ oss på sociala medier för att se när vi publicerar lediga tjänster och praktikplatser

Gasellföretag 2023

Varje år utser Dagens industri de snabbast växande företagen i landet till Gasellföretag. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven, men i slutet av året stod det klart: Social Zense utnämns till Gasellföretag 2023!

Nominerade till Årets Byrå 2024

Vi kan stolt meddela att vi, för andra året i rad, är nominerade till Årets Byrå av Regi! I Nordens största bransch- och kundstudie kartläggs årligen hur nöjda bolag är med sina byråer. I årets tävling har över 200 byråer granskats utifrån 15 kriterier.

Dags för nya tag - optimera er digitala marknadsföring för 2024

Få en kostnadsfri analys av era konton, helt utan krav eller förbindelser.