Natalie gör sin LIA på Social Zense – studerar digital marknadsföring på SIH

november 16, 2021
Natalie Kling - Social Zense Hero

Vi välkomnar Natalie Kling till teamet på Social Zense. Natalie kommer att under 6 månader genomföra sin LIA (lärande i arbete) hos oss och tar plats på kontoret i Stockholm.

Natalie studerar till digital marknadsförare på Stockholm Internationella Handelsskola i Stockholm och har valt att göra sin LIA-period hos oss på Social Zense. Hon har tidigare arbetat som projektledare på IT-bolaget ITS Nordic, content marketing-byrån Mediaplanet och rekryteringsfirman Infinity HR.

Natalie arbetar samtidigt ideellt med sociala medier på Föreningen för utvecklingsfrågor (FUF) som sprider kunskap, skapar debatt och engagemang för en rättvis och hållbar värld.

Natalie, berätta om dig!

Jag heter Natalie och har en bakgrund inom affärsutveckling och marknadsföring. Jag är en riktig foodie och sci-fi-nörd hemmahörande på Södermalm i Stockholm. Jag brinner för mänskliga rättigheter och jämställdhet.

Matlagning är stor passion för dig, vad lagar du helst när du bjuder på middag?

Stämmer bra. Jag gillar verkligen det italienska köket! :it: 
Kommer man hem till mig på middag bjuder jag gärna på en krämig tryffelpasta och lite goda charkuterier.

Vad vill du få ut av din praktik?

Allt haha! Gärna få varierande uppgifter med utrymme för eget ansvar och kreativ frihet. Lära mig mer om hur man bygger och effektiviserar resultat genom annonsering. Jag vill också lära mig mer om hur målgruppen rör sig genom kundresan beroende på bransch, produkt eller tjänst genom annonsering på bl a Facebook och Google.

Vad intresserar dig mest inom digital marknadsföring?

Bra fråga! Jag har alltid haft ett stort intresse för olika plattformar, sociala medier, målgrupper, beteenden och trender mm. Sen tycker jag också att det är häftigt att man kan följa hela kundresan över tex kanaler genom att använda data och insikter (något jag vet att jag lätt kommer nörda in mig på när jag är performance marketer).

Varför Social Zense?

Sammanhållningen hos Social Zense! Den är så himla fin. De arbetar verkligen i team här. Alla är så hjälpsamma, snälla och lyhörda.


Är du också sugen på att göra din LIA/praktik hos oss på Social Zense? Skicka in din ansökan här!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Få tips direkt i inkorgen

Genom att anmäla din e-postadress godkänner du vår integritetspolicy.

Vi vet hur ni får resultat

Fyll i kontaktformuläret och låt oss ta ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa er och er verksamhet.
TikTok-Marketing-partner-social-zense
Microsoft-Ads-Partner-Social-Zense

Liknande artiklar

IHM-business-school-social-zense

Utökat samarbete med IHM Business School

Social Zense har samarbetat och utbildat elever på IHM Business School sedan oktober 2021, ett samarbete som nu utökas. ”Känns väldigt roligt att vi fortsätter

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet. Läs mer om hur kakor används.