Möt vår nya Marknadskoordinator, Linn!

november 28, 2023

Här på Social Zense har våra specialister fullt fokus på kundernas marknadsföring. Men man får inte heller glömma bort sig själv! Därför gör vi oss nu redo att levla upp vår egen kommunikation med nya tillskottet, Linn.

Linn Färdenstam ansluter till teamet i Malmö som marknadskoordinator, med uppdraget att ta Social Zense digitala närvaro till nya höjder. Hon har tidigare bland annat arbetat som videoredigerare för Bianca Ingrosso och som marknadschef på en advokatbyrå.

Linn Färdenstam, Marknadskoordinator Social Zense

 

Linn – när du inte är här på kontoret, vad hittar du på då?

Jag är pysslig av mig! Jag älskar att inreda och göra det mysigt, sätta ihop fotoalbum från resor, färglägga i mina målarböcker och inte minst att baka – speciellt så här i juletider.

Hur ser en riktigt bra fredag ut?

En ideal fredag spenderar jag hemma i soffan med min man, en film (skräckfilm om jag får välja) och en over-the-top snacksbuffé. Jag tar snacks på stort allvar, så den inkluderar allt från godis, choklad och bär till chips, dippa och en ost- och charkbricka. Så firar man in helgen Linn-style!

Vad är det bästa med att jobba med marknadsföring?

Det absolut roligaste med mitt jobb är att få följa ett företags utveckling och tillväxt över tid. Det ger mig verkligen en kick att få se mina idéer bli till verklighet och hur det hårda arbetet omvandlas till resultat.

På vilket sätt lockade Social Zense som arbetsplats?

Jag kände redan under första intervjun att ni har en varm och familjär känsla, vilket är viktigt för mig på en arbetsplats. Som byrå är det tydligt att Social Zense ligger i framkant, såväl strategiskt som tekniskt. Dessutom är alla kollegor otroligt kompetenta och drivna. Det skapar en väldigt utvecklande arbetsmiljö.

Vad står först på to-do-listan?

En massa research, strategi och planering. 2024 kommer bli ett fullspäckat år, och då gäller det att ha grymma strategier i ryggen. Jag ser så mycket fram emot att få vara en del av Social Zense resa och att få bidra till byråns fortsatta expansion. Nu kör vi!

Varmt välkommen till oss, Linn!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Få tips direkt i inkorgen

Genom att anmäla din e-postadress godkänner du vår integritetspolicy.

Vi vet hur ni får resultat

Fyll i kontaktformuläret och låt oss ta ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa er och er verksamhet.
TikTok-Marketing-partner-social-zense
Microsoft-Ads-Partner-Social-Zense

Liknande artiklar

Social Zense nominerad till Årets Byrå 2024

Vi kan stolt meddela att vi, för andra året i rad, är nominerade till Årets Byrå! I Nordens största branschstudie kartlägger Regi årligen hur nöjda kommunikationsköparna är med sina byråer.

Dags för nya tag - optimera er digitala marknadsföring för 2024

Få en kostnadsfri analys av era konton, helt utan krav eller förbindelser.