Mollie och Alex gör sin praktik på Social Zense – studerar digital marknadsföring på SIH

oktober 26, 2022

Vi välkomnar Mollie Engstrand och Alex Edin till teamet på Social Zense. Både Mollie och Alex kommer att under 6 månader genomföra sin LIA (lärande i arbete) hos oss och tar plats på kontoret i Stockholm.

Mollie och Alex studerar till digital marknadsförare på Stockholm Internationella Handelsskola i Stockholm och har valt att göra sin LIA-period hos oss på Social Zense. Alex har tidigare erfarenhet som Visual Merchandiser på JDSports och Mollie har bakgrund från bland annat rekrytering- och bemanningsföretaget Randstad.

Mollie, Alex berätta – vilka är ni?

Mollie: Jag heter Mollie och studerar just nu till Digital Marknadsförare på SIH.
Sedan tidigare har jag blandad erfarenhet med bakgrund inom handel, administration och service.
Som person är jag väldigt familjär. Att vara kreativ och att skapa har alltid varit en naturlig del för mig. Även intresse för människor, att analysera och förstå beteénden.

Alex: Mitt namn är Alex och jag är en kille på 23 år. Jag tog studenten år 2017 och hade en vision av att jag skulle jobba med socialt arbete, ju mer åren gick desto mindre motiverad blev jag av att studera psykologi, pedagogik och mycket mer. År 2021 blev jag introducerat till en värld som kallas digital marknadsföring, efter att ha jobbat inom försäljning i butik innan så lockade detta mig och här är jag idag ett steg närmre min examen.

Vad vill ni få ut av er praktik?

Mollie: Jag vill lära mig massor, gärna allt! Jag vill utvecklas och fördjupa min kompetens inom performance marketing.

Alex: Jag vill få ut allt praktikplatsen har att erbjuda, jag vill utvecklas både individuellt men även med mitt team på min praktikplats. Inte bara att lära mig annonsera utan även se helheten som denna bransch har att erbjuda. Jag tror att jag kommer lära mig oerhört mycket av Social Zense, är oerhört tacksam för denna möjlighet.

Vad intresserar och lockar er mest inom digital marknadsföring?

Mollie: Mycket! Framförallt att det finns bredd, variation och så mycket olika möjligheter. Jag tycker också att det är väldigt roligt samtidigt som det ger mig en möjlighet att att arbeta både kreativt men också analytiskt.


Alex: Världen och samhället dag för dag håller på att bli mer digitalt, att kunna jobba med annonsering, strategier, kunder, B2B, B2C, sociala medier är oerhört roligt men för mig betraktar jag också denna bransch som framtiden och som nyckeln till framgång.

Till sist, varför Social Zense?

Mollie:
Av två anledningar. Den första är den känsla som Social Zense ingav. Att vara på Social Zense innebär sammanhållning, respekt, trygghet, förtroende, kompetens och genuinitet. Den andra anledningen är att Social Zense är skickligast på performance marketing. Jag kunde inte hitta en bättre plats att lära mig och ha min praktik på.


Alex:
Inför mitt LIA-sökande var jag oerhört förvirrad om jag ville praktisera i inhouse, byrå, B2B, B2C, Content Marketing, Influencer marketing och mycket mer men efter att ha få sett Sanna Norén och Nathalie Kling hålla en redovisning på min skola föll jag direkt för Social Zense syfte och arbetsmodell. Efter att ha varit praktikant bara i 2 veckor, känner jag mig redan i gänget och mina kunskaper har utvecklats enormt tack vare det fantastiska, förstående och välkomnande teamet på Social Zense.


Är du också sugen på att göra din LIA/praktik hos oss på Social Zense? Skicka in din ansökan här!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Få tips direkt i inkorgen

Genom att anmäla din e-postadress godkänner du vår integritetspolicy.

Vi vet hur ni får resultat

Fyll i kontaktformuläret och låt oss ta ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa er och er verksamhet.
TikTok-Marketing-partner-social-zense
Microsoft-Ads-Partner-Social-Zense

Liknande artiklar

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet. Läs mer om hur kakor används.