Vi söker en

Performance Marketer

Som Performance Marketer på ett av Sveriges ledande företag inom digital marknadsföring, arbetar du tillsammans med spännande kunder från kontoret i Stockholm/Malmö. 

Dagligen arbetar du med med plattformar så som bl a Facebook, TikTok och Google. Du blir en del av ett gediget team med specialister och experter, möjlighet att ha riktigt kul på jobbet och växa inom både bolaget och i din roll. Du erbjuds en ung arbetsplats med högt i tak och möjligheten att vara med och påverka hur vi bygger Sveriges bästa byrå.

Rollen

Som Performance Marketer på Social Zense arbetar du med digital marknadsföring och betalda kampanjer för våra kunder genom bl a Facebook Ads Manager, TikTok och Google Ads. Du ser till att annonser är uppdaterade med rätt typ av material och att löpande övervaka och optimera för bästa möjliga utfall. Du bearbetar målgrupper, data och andra insikter – bland annat från analysverktyg så som Google Analytics – för successiv förbättring av resultat och för att viktiga målsättningar ska uppnås. Din roll är analytisk och du arbetar proaktivt för att skapa bästa möjliga resultat genom att möjliggöra, utveckla och underhålla synergier mellan kampanjer på sociala medier och Google Ads. Vi arbetar starkt proaktivt; din är roll är att identifiera möjligheter och insikter som får kundens resultat att växa, både på kort och lång sikt.

Primära arbetsuppgifter 
✘ Planera, skapa, följa upp och optimera kampanjer, strategier och annonser för flertalet kunder genom bl a Facebook Ads Manager, TikTok och Google Ads
✘ Daglig övervakning av kampanjer för att säkerställa att du levererar resultat enligt kundens målsättningar
✘ Ansvar för och hantera budget
✘ Kontinuerligt analysera och optimera mot uppsatta mål
✘ Ansvara för uppföljning och rapportering, analys av utfall och resultat
✘ Primär kontaktperson för befintliga kunder
✘ Relationsbyggande för att behålla och öka kundnöjdhet
✘ Projektleda befintliga kunder, vara drivande och etablera mål

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta både med Google Ads och annonsering via Facebook Ads Manager. Vi ser att du är engagerad, analytisk, tar eget ansvar och egna initiativ. Du är starkt driven av resultat samt förbättringsmöjligheter och du ser dig själv som strategisk, effektiv, lösningsorienterad och nyfiken. Du gillar att hänga med i nyheter om hur digital marknadsföring utvecklas och är inte rädd att testa nya saker för att skapa framgång för våra kunder i deras digitala marknadsföring. Som person är du alltid öppen, ärlig och transparent. Du är en lagspelare, som är generös med att dela med dig av din kunskap till kollegor.

Tillträde

Omgående / enl. överenskommelse

Om Social Zense

Social Zense, en datadriven marknadsföringsbyrå som hjälper er verksamhet till framgång digitalt. Vårt specialistområde är Performance Marketing; tillväxt via sociala medier och PPC (Pay Per Click).

Bolaget etablerades 2018 och har sedan dess haft en stark organisk tillväxt där majoriteten av nya kunder tillkommit via rekommendation från befintlig kundstock. Våra medarbetare drivs av tillväxt, resultat och strategisk digital marknadsföring. Båda grundarna har en bakgrund från ha arbetat på bl a Facebook och inom digital kommunikation och försäljning i över 10 år.

Vi arbetar med stora och små företag, organisationer, non-profit och pro-bono. Med bred branscherfarenhet arbetar vi mot flera marknader, kontinenter och kulturer. Något som också ger oss en stark fördel i att förstå och etablera rätt strategi – oavsett om det handlar om nylansering eller vidareutveckling av varumärke eller produkt.

Social Zense har som högsta vision att vara ett branschledande företag där resultat, engagemang och transparens är grundläggande nyckelord.

Välkommen att bli en del av vårt snabbt växande team på Social Zense!

Sök tjänsten

AKTUELLT

Social Zense nominerad till Årets Byrå

Vi kan stolt meddela att Social Zense är nominerad som Årets Byrå 2023. 
” – Ett tydligt kvitto på att det hårda arbete som alla medarbetare på Social Zense dagligen gör matchar både kundernas förväntan och resultat”, Mattias Persson, VD Social Zense.

Dags för nya tag - optimera er digitala marknadsföring för 2023

Få en kostnadsfri analys av era konton, helt utan krav eller förbindelser.

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet. Läs mer om hur kakor används.