Performance Marketer

VI SÖKER EN

Performance Marketer

Stockholm
Tillträde enl. överenskommelse/ snarast
Heltid

SKICKA ANSÖKAN


Har du vana av att arbeta med digital marknadsföring genom Facebook Ads Manager och Google Ads?
Då är du välkommen att söka rollen som Performance Marketer på Social Zense!

Som Performance Marketer på ett av Sveriges ledande företag inom digital marknadsföring, arbetar du tillsammans med spännande kunder från kontoret i centrala Stockholm. Du har tillgång till ett gediget team med specialister, möjlighet att ha riktigt kul på jobbet och växa inom både bolaget och i din roll.

Du erbjuds en ung arbetsplats med högt i tak och möjligheten att vara med och påverka hur vi bygger Sveriges bästa byrå.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta både med Google Ads och annonsering via Facebook Ads Manager. Vi ser att du är engagerad, analytisk, tar eget ansvar och egna initiativ.
Du är starkt driven av resultat samt förbättringsmöjligheter och du ser dig själv som strategisk, effektiv, lösningsfokuserad och nyfiken. Du gillar att hänga med i nyheter om hur digital marknadsföring utvecklas och är inte rädd att testa nya saker för att skapa framgång för våra kunder i deras digitala marknadsföring.
Som person är du alltid öppen, ärlig och transparent. Du är också en lagspelare, som är generös med att dela med dig av din kunskap till kollegor.

Rollen

Som Performance Marketer på Social Zense arbetar du med digital marknadsföring genom Facebook Ads Manager och Google Ads för våra kunder.
På daglig basis hanterar du betalda kampanjer genom Facebook Ads Manager och Google Ads. Du etablerar strategi (funnel marketing), genomför A/B-tester, följer upp och optimerar för bästa möjliga resultat.
Du bearbetar löpande målgrupper, data och andra insikter – bland annat från analysverktyg så som Google Analytics – för successiv förbättring av resultat och för att viktiga målsättningar ska uppnås.

Din roll är analytisk och du arbetar proaktivt för att skapa bästa möjliga resultat genom att möjliggöra, utveckla och underhålla synergier mellan Facebook/Instagram och Google Ads. Vi arbetar starkt proaktivt, din är roll ör att identifiera möjligheter och insikter som får resultaten att växa, både på kort och lång sikt.

Kort och gott, din roll är att skapa resultat och etablera en strategi för att dina kunder ska växa så effektivt som möjligt genom de kanaler som vi arbetar med. Du arbetar nära vårt team med specialister och tillsammans skapar vi förutsättningar som skapar tillväxt och goda resultat för våra kunder.


Primära arbetsuppgifter
✘ Planera, skapa, följa upp och optimera kampanjer, strategier och annonser för flertalet kunder genom Facebook Ads Manager och Google Ads
✘ Daglig övervakning av kampanjer för att säkerställa att du levererar resultat enligt kundens målsättningar
✘ Skapa synergier mellan paid social och paid search för att effektivisera budget och resultat
✘ Ansvar för och hantera budget
✘ Kontinuerligt analysera och optimera mot uppsatta mål för maximal ROI
✘ Ansvara för uppföljning och rapportering, analys av utfall och resultat

Detta får du

Vi vill skapa en fantastisk arbetsplats!
Som anställd hos Social Zense erbjuds du därför en rad olika förmåner. Förutom löpande sessioner med utbildning av personer som tidigare haft roller inom Facebook och Google, får du även friskvård och pension. Du arbetar självklart med senaste tekniken. Arbetsplatsen är belägen i centrala Stockholm (Sandelsgatan 23).  Nära till tunnelbana (3 min promenad), en mängd restauranger, affärer, park, gym, shopping med mera. Kontoret erbjuder frukt, obegränsat med kaffe (eller te) och möjlighet att slå ett par bollar pingis på lunchrasten.

Tillträde

Omgående / enl. överenskommelse

Låter detta som ett intressant nästa steg? Tveka inte att skicka din ansökan här nedan

Om Social Zense

Social Zense – en av Sveriges ledande byråer inom digital marknadsföring på sociala medier och sökordsmarknadsföring. Genom datadrivna beslut skapar vi tillväxt, långsiktighet och mätbara resultat.
Bolaget grundades 2018 av två kollegor som båda tidigare arbetade på Facebook. Där hanterade man digital marknadsföring, rådgivning, tillväxt och strategi för några av Europas snabbast växande företag.
Sedan starten har företagets tillväxt varit stark och har idag kunder i flertalet branscher, väloljade samarbeten och starka partnerskap. Genom transparenta samarbeten med högt engagemang ser vi till att skapa tillväxt, långsiktighet och effektiva marknadsföringskoncept.
Välkommen att bli en del av vårt snabbt växande team på Social Zense!

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
* = Obligatorisk information.
Share via
Copy link