Account Manager

VI SÖKER EN

Account Manager

Stockholm
Tillträde enl. överenskommelse/ snarast
Heltid

Yep, that’s me – skicka ansökan

Social Zense – en av Sveriges ledande byråer inom digital marknadsföring på sociala medier och sökordsmarknadsföring. Genom datadrivna beslut skapar vi tillväxt, långsiktighet och mätbara resultat.

Bolaget grundades 2018 av två kollegor som båda tidigare arbetade på Facebook. Där hanterade man digital marknadsföring, rådgivning, tillväxt och strategi för några av Europas snabbast växande företag.
Sedan starten har företagets tillväxt varit stark och har idag kunder i flertalet branscher, väloljade samarbeten och starka partnerskap. Genom transparenta samarbeten med högt engagemang ser vi till att skapa tillväxt, långsiktighet och effektiva marknadsföringskoncept.

Din roll på Social Zense

Din roll innebär ansvar för prospektering/rekrytering av nya kunder samt att skapa och utveckla starka kundrelationer. Du blir vårt ansikte utåt och är den drivande länken mellan kund och våra specialister i produktionsteamet.

Tillsammans med våra specialister arbetar du med att utveckla våra kunder genom sociala medier och Google Ads. Självklart är du van och trivs med att arbeta i högt tempo i en dynamisk miljö. Du brinner för kundrelationer och vill alltid göra det där lilla extra.  
Vi är drivande. Vi ser möjligheter. Det är också din roll som Account Manager att – i samråd med specialister i produktionsteamet – förmedla och sjösätta dessa möjligheter.

Övergripande arbetsuppgifter

✘ Ansvar för hela säljprocessen (inkl. uppföljning) genom uppsökande försäljning av våra tjänster (Facebook/Instagram, Google Ads mfl)
✘ Bygga starka och långvariga kundrelationer med kunder i din portfölj
✘ Driva merförsäljning mot kunder i din portfölj
✘ Ansvara för uppföljning och rapportering av mål, resultat och möjligheter
✘ Tillsammans med våra specialister driva det dagliga arbetet framåt med befintliga kunder 

Vem är du?

Du är starkt driven av försäljning och att skapa långa kundrelationer med vana av att driva en affär från första kontakt till genomförd affär. Du har minst 2 års erfarenhet av uppsökande försäljning av tjänster kopplade till det Social Zense idag erbjuder (så som Facebook Ads Manager, Google Ads, Bing Ads, SEO mm)
Att sätta mål (och slå dessa) är en självklarhet och genom effektivt och strategiskt arbete har du inga problem att pendla mellan befintliga kundrelationer till att skapa nya. 

Krav

✘ 1-2 års erfarenhet inom rollen Account Manager/Projektledare/Försäljning
✘ 1-2 års erfarenhet av att arbeta på byrå (Paid social-, search, SEO mfl)
✘ Förståelse för vår bransch och de tjänster som vi förmedlar samt att kunna förmedla detta till både befintlig kund men också prospect
✘ Förmågan att arbeta självständigt och i team med andra
✘ Starkt driven av resultat, framgång och möjligheter

Meriterande – ej krav

✘ Utbildad inom digital strategi, digital marknadsföring
✘ Certifierad genom Google Skillshop och/eller Facebook Blueprint

Tillträde

Omgående / enl. överenskommelse

Övrigt / förmåner

Vi vill skapa en fantastisk arbetsplats!
Som anställd hos Social Zense erbjuds du därför en rad olika förmåner. Förutom löpande sessioner med utbildning av personer som tidigare haft roller inom Facebook och Google, får du även möjlighet till friskvård och pension. Du arbetar självklart med senaste tekniken. Arbetsplatsen är belägen i stora fräscha lokaler mitt i Sundbyberg (10 min tunnelbana från T-centralen). Nära till tunnelbana (5 min promenad), en mängd restauranger och affärer, park, gym, shopping med mera. Kontoret erbjuder frukt, obegränsat med kaffe (eller te) och möjlighet att slå ett par bollar pingis på lunchrasten.

Låter detta som ett intressant nästa steg? Tveka inte att skicka din ansökan här nedan

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
* = Obligatorisk information.
Share via
Copy link