skillboost-social-zense

Kundcase Business-Business

Skillboost

Skillboost erbjuder en plattform som bidrar till ökad produktivitet genom att låta företag samla kunskap – på ett och samma ställe. Bolaget lanserades slutet 2021 varav Social Zense äger en viktig del i etablering och nynkundsrekrytering mot B2B.

 

Kunskapshubben för små- och medelstora bolag

Med Skillboost kan ni enkelt skapa, dela, organisera och hitta kunskap, information och processer – på ett ställe. Detta kvalitetssäkrar också att alla i bolaget arbetar enligt samma processer, något som även underlättar vid onboarding av ny personal. Skillbost är allt ditt team behöver för att digitalt dela kunskap och information.

skillboost-plattform-social-zense

Utmaning

Att med begränsad budget och begränsade interna resurser hos kund lansera produkt och varumärke mot svenska B2B-marknaden. Allt från kanalval och identifiera rätt typ av målgrupp till att fortsatt bearbeta rätt användare med bland annat success stories och fördelar med plattformen för att öka onbording- och konverteringsgrad. 

Mål

På ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt generera kännedom om plattform och produkt samt generera kvalificerade leads via bland annat LinkedIn, Google och Meta. 

 

 

 

 

 

Lösning

Genom att arbeta smart med flera kanaler skapade vi en synergi där användare bearbetades från att först se produkten till att testa på att använda den själv för att till slut konvertera till betalande användare. Att lyckas genomföra detta – för ett helt nytt varumärke utan någon som helst kännedom – har krävts tester och data men också disciplin i hur vi kommunicerar mot våra målgrupper. 

Vi har också pratat med kund om vikten att vara selektiv i vår targeting till en start, då det inte får spreta för mycket – något som kostar både tid och kapital. 

 

 

 

 

 

 

%
Lägre kostnad per lead
0 %+
Konverteringsgrad på leads
0 +
Nya användare

Att ha teamet på Social Zense vid sin sida skapar en stark trygghet. Med deras kompetens och kraft i att skapa både insikter och resultat ser vi det som en viktig nyckelfaktor till fortsatt framgång.

Prata digital marknadsföring med oss

Skicka in formuläret så kontaktar en digital specialist dig. Du kan även nå oss direkt på 08 – 30 40 82, skicka ett mejl till hello@socialzense.se eller besöka vårt kontor i Stockholm / Malmö.

Stockholm (HQ)

Malmö

AKTUELLT

Social Zense nominerad till Årets Byrå

Vi kan stolt meddela att Social Zense är nominerad som Årets Byrå 2023. 
” – Ett tydligt kvitto på att det hårda arbete som alla medarbetare på Social Zense dagligen gör matchar både kundernas förväntan och resultat”, Mattias Persson, VD Social Zense.

Dags för nya tag - optimera er digitala marknadsföring för 2023

Få en kostnadsfri analys av era konton, helt utan krav eller förbindelser.

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet. Läs mer om hur kakor används.