Social Zense logotyp

Jonathan förstärker teamet på Social Zense

oktober 5, 2023

Teamet av Performance Marketers på Social Zense växer. Vi hälsar Jonathan Gunnarsson varmt välkommen till oss och kontoret i Stockholm. Jonathan blir en del av vårt team av specialister som dagligen arbetar med digital strategi och teknik på bland annat Meta, Google, TikTok, LinkedIn och Microsoft Bing.

Teamet på Social Zense i Stockholm växer. Jonathan kommer senast från en annan byrå och branschkollega där han arbetade med analys, betalda kampanjer och strategi på sociala medier och Google. Han har tidigare även arbetat med försäljning i flera år. Jonathan är också utbildad på Berghs School of Communication där han studerade Digital design och strategy.

Jonathan Gunnarsson, Performance Marketer Social Zense

Jonathan – berätta, vem är du?

En före detta hockeymålvakt och ett hängivet Marvel- och Star wars fan som kollar alla serier och filmer! Jag älskar även mat och vin, så det blir en del resturangbesök och matlagning hemma med min fästmö.

Ryktet går att innebandy är något som ligger dig varmt om hjärtat?

Det stämmer mycket riktigt. Älskar det så pass mycket att jag spelar i två lag! Ett i Korpen som jag själv startat upp tillsammans med kompisar och ett lag som spelar seriespel i division 5. Har alltid idrottat och spenderat mycket tid i olika ishallar tills jag blev 26 då jag valde att lägga plockhandsken på hyllan.

På vilket sätt lockar Social Zense som arbetsplats?

För mig är det utbytet med kollegorna och sättet som ni arbetar tillsammans. Alla är väldigt öppna och givmilda med sin expertis inom allt kring marknadsföring. Undrar man över något eller fastnar i en utmaning så är det alltid någon som kan sträcka ut en hjälpande hand. För mig är det ett team som är branschledande!

Du kommer från en annan byrå och branschkollega, vad är det bästa med att arbeta på en byrå?

Variationen genom olika uppdrag är väldigt stimulerande, vilket är viktigt för mig.  Små och stora bolag men även organisationer gör att ingen dag är sig lik.

Till sist, ge oss en fun-fact!

Jag har DJ:at en hel del under min ungdom och spelat på massa olika nattklubbar, restauranger – och även en pizzeria (finns en längre story om det giget!)

Vi ser fram mot att ha dig med i teamet och höra mer om ditt pizzeria-gig, varmt välkommen Jonathan!