Happie Camp och Social Zense inleder samarbete

maj 3, 2022
happie-camp-social-zense-agency

Med naturen som sin primära produkt ska Happie Camp locka folk till att uppleva lugnet och varva ner i den värmländska skogen. För att starkt etablera sig digitalt tar bolaget hjälp av Social Zense. ” När Happie Camp skulle välja samarbetspartner för digital marknadsföring så var valet självklart”, Beatrice Sandberg, marknadsansvarig Happie Camp.

Exklusiva friluftsboenden i harmoni med naturen. Happie Camp vill ge fler möjligheten att uppleva genuina naturupplevelser för att finna lycka i det enkla och naturliga. Genom att erbjuda naturnära boenden, på undangömda platser i naturen, skapar de förutsättningarna för människor att under en period få leva i fred och samklang med naturen. Genom skogsbad och ett genuint skandinaviskt friluftsliv för de människor närmre naturen på ett hållbart och eko-vänligt sätt.

Redan efter 15 minuter i skogen visar studier att människor känner sig gladare och mer till freds. Forskningen visar att en längre vistelse i naturen stärker immunförsvaret, ökar koncentrationsförmågan och lindrar smärta. Att omge sig med natur bidrar även till positiva effekter på hälsan genom sänkt blodtryck, minskad stress och oro samt mildrar nedstämdhet och ger ett gladare humör.

För att genom sociala medier och sökmotorer nå ut till potentiella kunder tar man hjälp av Social Zense. Vi står även för strategiarbete och implementering när det kommer till spårning och analys.

För ungefär 10 år sedan, när jag först började jobba med paid social, var Sanna Norén min kontaktperson på Facebook. Jag lärde mig själv men hade Sanna som mitt trygga bollplank om strategier, målgrupper och analys av resultat. När hon slutade på Facebook för att starta Social Zense med Mattias Persson fick jag aldrig ett lika bra bollplank igen. Under 2021 korsades mina och Social Zense vägar igen när Mattias och Sanna var lärare på utbildningen jag gick på IHM Business School. Så när Happie Camp skulle välja en samarbetspartner för digital marknadsföring, paid social och tracking av data så var valet självklart. Med den erfarenhet jag har av Mattias och Sannas engagemang och kunnande är jag glad och mycket trygg i att ha Social Zense som partner framåt.

Beatrice Sandberg, Marknadsansvarig Happie Camp

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Få tips direkt i inkorgen

Genom att anmäla din e-postadress godkänner du vår integritetspolicy.

Vi vet hur ni får resultat

Fyll i kontaktformuläret och låt oss ta ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa er och er verksamhet.
TikTok-Marketing-partner-social-zense
Microsoft-Ads-Partner-Social-Zense

Liknande artiklar

Social Zense nominerad till Årets Byrå 2024

Vi kan stolt meddela att vi, för andra året i rad, är nominerade till Årets Byrå! I Nordens största branschstudie kartlägger Regi årligen hur nöjda kommunikationsköparna är med sina byråer.

Dags för nya tag - optimera er digitala marknadsföring för 2024

Få en kostnadsfri analys av era konton, helt utan krav eller förbindelser.