Social Zense stärker upp teamet med projektledare

januari 11, 2022

Vi rivstartar året med att berätta att teamet på Social Zense växer. Denna gång välkomnar vi Sara Alm till vårt härliga gäng. Sara ansluter till kontoret i Stockholm och tar rollen som projektledare.

År 2021 blev ett år där Social Zense expanderade rejält. Vi utökade teamet från två anställda till att idag vara tio personer delaktiga i att driva bolaget framåt och att hjälpa våra kunder till framgång digitalt. Fokus under föregående år har varit att stärka upp produktionskapaciteten där majoriteten av nyanställda har fått en arbetsroll med inriktning på Performance Marketing.

I takt med större uppdrag, starkare fokus på att vara en kreativ och engagerad partner och för att balansera upp teamet välkomnar vi nu Sara som projektledare. Hon kommer i sin roll att arbeta strategiskt och hjälpa våra kunder att växa genom nya idéer, utveckla koncept och nya kanaler. Sara blir också primär kontaktperson för många av våra kunder och den drivande länken mellan projekt och produktion.

Sara kommer senast från att ha arbetat med digital marknadsföring som marknadsansvarig inom kredit- och lånebranschen där hon arbetat på Balanzia och tidigare märklarfirman Notar.


Sara_Alm_Social_Zense
Sara Alm, Projektledare Social Zense

Sara, vem är du och vad utmärker dig?

Som person är jag mycket driven och positiv och jag ger alltid det lilla extra på min arbetsplats och i mina arbetsuppgifter. Jag är målinriktad och jobbar hårt för att nå mina mål både professionellt och i mitt privatliv. Jag lägger mycket vikt i att sprida en positiv känsla runt mig och för mig är det viktigt att alla känner sig inkluderade och mår bra! 

Pasta är något du älskar, vad har du mer för intressen utanför arbetet?

Ja pasta är en stor passion i mitt liv, hade pasta och bröd inte existerat så hade jag varit så otroligt fit och slimmad! Så ett stort intresse i mitt liv är mat, men jag har också nu under pandemin ofrivilligt blivit film och seriekritiker, kan varmt rekommendera Homeland. 

Du kommer arbeta som projektledare på Social Zense och vara med i utvecklingen av våra kunder, vad ser du är viktigt att tänka på i din roll?

Det viktigaste för mig är engagemang, intresse och leverera resultat! Jag ger alltid det lilla extra för att kunden ska känna sig nöjd. Jag tycker det är viktigt att komma med nya infallsvinklar, initiativ och ideér för att ge dig som kund alla möjligheter till att växa. Tycker också att det är viktigt att förmedla trygghet och transparens för att ha en tydlig och ärlig kommunikation kring arbetet. 

Varför känns Social Zense som en bra arbetsplats för dig?

Jag gillar att omge mig av drivna och inspirerande människor och då är Social Zense helt rätt plats! Jag tycker också att digital marknadsföring är väldigt spännande och det finns otroliga möjligheter!

Varmt välkommen Sara!Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Få tips direkt i inkorgen

Genom att anmäla din e-postadress godkänner du vår integritetspolicy.

Vi vet hur ni får resultat

Fyll i kontaktformuläret och låt oss ta ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa er och er verksamhet.
TikTok-Marketing-partner-social-zense
Microsoft-Ads-Partner-Social-Zense

Liknande artiklar

IHM-business-school-social-zense

Utökat samarbete med IHM Business School

Social Zense har samarbetat och utbildat elever på IHM Business School sedan oktober 2021, ett samarbete som nu utökas. ”Känns väldigt roligt att vi fortsätter

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet. Läs mer om hur kakor används.