Söker du efter en praktikplats med stor chans till jobb?

Då har du hittat rätt!

Studerar du digital marknadsföring? Digital Growth? Bekant med IHMBerghsMedieinstitutet eller Nackademin? Då har du hittat rätt.

Vi är säkra på att delad kunskap leder till delad glädje och vi är redo att dela med oss om vad vi kan inom digital marknadsföring. Här erbjuds du en introduktion till hur du – på avancerad nivå – bygger och effektiviserar resultat genom digitala kanaler för företag och organisationer, stora som små.

Social Zense arbetar dagligen med att etablera, bearbeta och analysera digitala kundresor genom Facebook och Google Ads. Här får du lära dig vikten av att ha en stark strategi och hur den kan variera, beroende på vilket företag du arbetar med. Du kommer också att få chansen till att utforska i hur man effektiviserar resultat genom att hitta och skapa synergier mellan bl a Facebook och Google Ads.

Verktyg vi dagligen arbetar i

– Google Ads
– Google Analytics/ GA4
– Meta Business Manager
med fler

Med andra ord;
Hos oss lär du dig inte bara att annonsera på Facebook och Google
– hos oss lär du dig hur du etablerar och bygger ett bolag på Facebook och Google.

När du genomför din praktik hos oss kommer du redan från start att få mycket eget ansvar, vi tror starkt på learning-by-doing. Samtidigt kommer du känna dig trygg i att hela tiden arbeta nära ledande experter som guidar dig framåt för att uppnå bästa resultat.

Som person bör du vara genuint intresserad av digital strategi och ha ett starkt intresse för det digitala landskapet. Du är noggrann, lyhörd, har en analytisk förmåga och ser dig själv och din framtid i branschen som självklar.

Vi ser gärna att du själv väljer två områden som du vill fördjupa dig mer inom under din praktik hos oss. Då vi har många sökande önskar vi att du som söker känner att du har förmågan av att ta egna initiativ, är självgående och är lösningsorienterad. Om så, är sannolikheten större till en praktikplats hos Social Zense.

Välkommen att bli en del av teamet – skicka din ansökan idag

Ansök här

AKTUELLT

Social Zense nominerad till Årets Byrå

Vi kan stolt meddela att Social Zense är nominerad som Årets Byrå 2023. 
” – Ett tydligt kvitto på att det hårda arbete som alla medarbetare på Social Zense dagligen gör matchar både kundernas förväntan och resultat”, Mattias Persson, VD Social Zense.

Dags för nya tag - optimera er digitala marknadsföring för 2023

Få en kostnadsfri analys av era konton, helt utan krav eller förbindelser.

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet. Läs mer om hur kakor används.