Söker du efter en praktikplats med stor chans till jobb?

Då har du hittat rätt!

Studerar du digital marknadsföring? Digital Growth? Bekant med IHMBerghs eller Medieinstitutet? Då har du hittat rätt.

Vi är säkra på att delad kunskap leder till delad glädje och vi är redo att dela med oss om vad vi kan inom digital marknadsföring. Här erbjuds du en introduktion till hur du – på avancerad nivå – bygger och effektiviserar resultat genom digitala kanaler för företag och organisationer, stora som små.

Social Zense arbetar dagligen med att etablera, bearbeta och analysera digitala kundresor genom sociala medier, Microsoft Bing och Googles olika verktyg. Här får du lära dig vikten av att etablera en strategi och hur den kan variera, beroende på vilket företag du arbetar med. Genom Funnel Marketing bearbetar vi allt från e-handelsbolag, B2B och organisationer.

Vi arbetar dagligen i

– Google Ads och Microsoft Bing
– Google Analytics 4
– Meta / TikTok / Twitter / Snapchat / Pinterest Business Manager

med fler

Med andra ord;
Hos oss lär du dig inte bara att annonsera på sociala medier och genom sökmotorer
– hos oss lär du dig hur du etablerar och bygger ett bolag digitalt.

När du genomför din praktik på Social Zense kommer du redan från start att få mycket eget ansvar, vi tror starkt på learning-by-doing. Du kommer känna dig trygg i att hela tiden arbeta nära ledande experter som guidar dig framåt för att uppnå bästa resultat.

Som person bör du vara genuint intresserad av digitala kanaler, digital marknadsföring och ha ett starkt intresse för det digitala landskapet. Du är noggrann, lyhörd, har en analytisk förmåga och ser dig själv som proaktiv.

Vi ser gärna att du själv väljer två områden som du vill fördjupa dig mer inom under din praktik hos oss. Då vi har många sökande önskar vi att du som söker känner att du har förmågan av att ta egna initiativ, är självgående och är lösningsorienterad. Om så, är sannolikheten större till en praktikplats hos oss.

Välkommen att bli en del av teamet – skicka din ansökan idag!

Efter att du skickat in din ansökan kommer vi att kontakta dig för en intervju. Notera att vi kommer inte kunna svara på alla ansökningar – hur mycket vi än vill så räcker dessvärre inte tiden till

Ansök här

TIPS

Följ oss på sociala medier för att se när vi publicerar lediga tjänster och praktikplatser

Gasellföretag 2023

Varje år utser Dagens industri de snabbast växande företagen i landet till Gasellföretag. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven, men i slutet av året stod det klart: Social Zense utnämns till Gasellföretag 2023!

Nominerade till Årets Byrå 2024

Vi kan stolt meddela att vi, för andra året i rad, är nominerade till Årets Byrå av Regi! I Nordens största bransch- och kundstudie kartläggs årligen hur nöjda bolag är med sina byråer. I årets tävling har över 200 byråer granskats utifrån 15 kriterier.

Dags för nya tag - optimera er digitala marknadsföring för 2024

Få en kostnadsfri analys av era konton, helt utan krav eller förbindelser.