Kundansvarig Säljare

VI SÖKER EN

Kundansvarig säljare

Stockholm
Tillträde enl. överenskommelse/ snarast
Heltid

SKICKA ANSÖKAN

Har du vana av att skapa starka kundrelationer, driva projekt framåt och motiveras av försäljning?
Då är du välkommen att söka rollen som Kundansvarig säljare (Account Manager) på Social Zense!

Som Kundansvarig säljare (Account Manager) på ett av Sveriges ledande företag inom digital marknadsföring, arbetar du tillsammans med spännande kunder från kontoret i centrala Stockholm. Du har tillgång till ett gediget team med specialister, möjlighet att ha riktigt kul på jobbet och växa inom både bolaget och i din roll.

Du erbjuds en riktigt bra lön utan tak och möjligheten att vara med och påverka hur vi bygger Sveriges bästa byrå.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som kundansvarig eller säljare, gärna från tjänster inom just digital marknadsföring.
Du ser dig själv som strategisk, effektiv, lösningsfokuserad och nyfiken. Du är starkt driven av resultat, både för dina kunder men också i ditt arbete med försäljning.

Du drivs av tillväxt och potential, är engagerad och sätter alltid kunden i fokus. Analys och förståelse i hur digital marknadsföring får bolag att växa är något som intresserar dig.
Som person är du alltid öppen, ärlig och transparent. Du är också en lagspelare, som är generös med att dela med dig av din kunskap till kollegor.

Bland det viktigaste, du brinner för att skapa hållbara, långsiktiga kundrelationer och siktar alltid på att göra det där lilla extra.

Rollen

Som Kundansvarig säljare arbetar du primärt med att rådgiva och projektleda nya och befintliga kunder. Du har löpande kundkontakt där du genomför nulägesanalyser, etablerar mål, följer upp och skapar en god kontakt mellan oss och kund.

Kort och gott, din roll är att bistå och göra allt för att dina kunder ska växa så effektivt som möjligt genom de kanaler som vi arbetar med. Du arbetar nära vårt team med specialister och tillsammans skapar vi förutsättningar som skapar tillväxt och goda resultat för våra kunder.
Du sköter löpande kommunikationen med dina kunder och är Social Zense ansikte utåt. Du säkerställer att teamet arbetar mot kundens mål, att vi håller deadlines och hela tiden fortsätter att utveckla kunden. Vi arbetar starkt proaktivt, din uppgift i regelbunden kundkontakt är att prata möjligheter och insikter som får resultaten att växa, både på kort och lång sikt.

Du prospekterar företag, etablerar kontakt och sköter hela försäljningsprocessen från första kontakt tills de är kunder. Även här arbetar du nära vårt interna team för att skapa så bra förutsättningar redan från början. Du arbetar för att uppnå din försäljningsbudget varje månad och din prestation mäts på försäljning, både mot befintliga kunder och nya.

Primära arbetsuppgifter

✘ Vara primär kontaktperson för befintliga/ nya kunder och kontinuerligt driva dom framåt 
✘ Agera beställare gentemot kollegor och externa leverantörer i det dagliga arbetet med kundens strategi och målsättning
✘ Ansvar för budget, uppföljning och resultat för dina kunder
✘ Relationsbyggande för att behålla och öka kundnöjdhet
✘ Nykundsförsäljning och merförsäljning 

Detta får du

✘ Fast grundlön
✘ Provision (utan tak)
✘ Möjlighet att påverka utveckling och växa inom bolaget
✘ Dedikerat team av specialister på digital marknadsföring

Vi vill skapa en fantastisk arbetsplats!
Som anställd hos Social Zense erbjuds du därför en rad olika förmåner. Förutom löpande sessioner med utbildning av personer som tidigare haft roller inom Facebook och Google, får du även friskvård och pension. Du arbetar självklart med senaste tekniken. Arbetsplatsen är belägen i centrala Stockholm (Sandelsgatan 23).  Nära till tunnelbana (3 min promenad), en mängd restauranger, affärer, park, gym, shopping med mera. Kontoret erbjuder frukt, obegränsat med kaffe (eller te) och möjlighet att slå ett par bollar pingis på lunchrasten.

Tillträde

Omgående / enl. överenskommelse

Låter detta som ett intressant nästa steg? Tveka inte att skicka din ansökan här nedan

Om Social Zense

Social Zense – en av Sveriges ledande byråer inom digital marknadsföring på sociala medier och sökordsmarknadsföring. Genom datadrivna beslut skapar vi tillväxt, långsiktighet och mätbara resultat.
Bolaget grundades 2018 av två kollegor som båda tidigare arbetade på Facebook. Där hanterade man digital marknadsföring, rådgivning, tillväxt och strategi för några av Europas snabbast växande företag.
Sedan starten har företagets tillväxt varit stark och har idag kunder i flertalet branscher, väloljade samarbeten och starka partnerskap. Genom transparenta samarbeten med högt engagemang ser vi till att skapa tillväxt, långsiktighet och effektiva marknadsföringskoncept.
Välkommen att bli en del av vårt snabbt växande team på Social Zense!

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
* = Obligatorisk information.
Share via
Copy link