Inspireras av Social Zense i en föreläsning

Upptäck nya möjligheter i er digitala marknadsföring genom att låta oss leverera er en inspirerande föreläsning.

Möjligheter som skapar tillväxt

En inspirationsföreläsning från Social Zense innebär att vi lyfter möjligheterna och visar er potentialen till hur man kan arbeta för att skapa resultat så effektivt som möjligt. Vi utbildar och föreläser för byråer, inhouse-team, ansvariga för SoMe, på nätverksträffar, för beslutsfattare och nya start-ups.

Föreläsningen anpassas efter er nuvarande kunskap, behov och erfarenhet. Under varje tillfälle finns möjligheten att ställa frågor och diskutera med oss och med varandra. Vi blandar innehåll och insikter med att direkt visa er verktygen.

I och med vår breda kunskap från att arbeta med stora och små företag i alla möjliga vertikaler har vi skapat en enorm förståelse och insiktsbank om vilken potential det finns att hämta i kanaler så som bland annat Facebook (Meta) och Google.

Vi har inspirerat företag – stora som små -, offentlig verksamhet och ideella organisationer i hur man arbetar i Facebook Ads Manager, bygger och utnyttjar data, kombinerar kanalernas alla funktioner, etablerar strategi och mycket mer sedan 2018. 

Föreläsningen genomförs antingen på distans, på plats hos er eller på något av våra kontor i Stockholm eller Malmö.

Vi utbildar även inom Facebook, Google, LinkedIn, TikTok, SnapChat, Pinterest, Twitter, Microsoft Ads och digital strategi. Läs mer om våra utbildningar här

Just nu - kostnadsfri analys

Våra digitala specialister bjuder på en analys som inkluderar förbättringsmöjligheter och konkreta förslag på hur ni kan effektivisera er digitala närvaro. Ta chansen!

+ 0
Utbildningstimmar
+ 0
Aktiva studenter från IHM
0 +
Antal företag som utbildats
0 av 10
Rekommenderar en utbildning från SZ
Är du redo att ta nästa steg?

AKTUELLT

Social Zense nominerad till Årets Byrå

Vi kan stolt meddela att Social Zense är nominerad som Årets Byrå 2023. 
” – Ett tydligt kvitto på att det hårda arbete som alla medarbetare på Social Zense dagligen gör matchar både kundernas förväntan och resultat”, Mattias Persson, VD Social Zense.

Dags för nya tag - optimera er digitala marknadsföring för 2023

Få en kostnadsfri analys av era konton, helt utan krav eller förbindelser.

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet. Läs mer om hur kakor används.