Annonsera på Microsoft Bing

Microsoft Ads är en plattform som växer i Europa och Skandinavien. Även om Google har största marknadsandel (91%) når vi ändå ut till stora målgrupper för en billig peng.

Hur fungerar det?

Under de senaste två åren har Microsoft Ads utvecklat sin produktportfölj och blivit ett viktigt verktyg för att nå ut och etablera kontakt med sina kunder. Vi når ut till användare på kanaler så som sökmotorn Bing, e-posttjänsten Outlook men också andra Microsoft-ägda plattformar så som Microsoft Office, Xbox, Microsoft News, MSN, Windows OS och Microsoft Edge.

Likt Google har man funktionalitet och stöd för bland annat Sökordsannonsering, Smart Shopping och Display. En av fördelarna med att annonsera via Microsoft Ads är att konkurrensen vanligtvis är lägre och att de genomsnittliga klickpriserna är billigare än på bland annat Google.

Bing är också en sökmotor som är förinstallerad på många företagsdatorer och Windows-datorer köpta från de stora svenska elektronikkedjorna.

Microsoft Ads är ett perfekt verktyg att utöka sin exponering och nå personer som är i köpläge. Det är samtidigt ett mycket effektivt verktyg för att skala sin verksamhet genom att nå ut till fler användare. Har du ännu inte testat på att annonsera via Microsoft Ads så är det dags. Potentialen är stor, inte minst då konkurrensen mot andra annonsörer fortsatt är mycket låg. 

Hur vi arbetar - vårt erbjudande

Vi övervakar, optimerar och följer upp kampanjer, strategi, målgrupper och annonser på daglig basis. I regelbundna vecko- och månadsmöten uppdaterar vi er som kund om status på försäljning, varumärkeskännedom och andra viktiga målsättningar som vi gemensamt satt upp att arbeta mot.

Genom att bearbeta hela er kundresa skapar vi relevans och återkommande kunder samtidigt som vi löpande effektiviserar er investering.

Vi hjälper er med


👉🏼 Öka er försäljning (B2C)
👉🏼 Generera fler leads (B2B)
👉🏼 Etablera på nya marknader
👉🏼 Opinionsbildning
👉🏼  Etablera strategi som synkar med andra insatser (PPC/TV/Print/Radio) 👉🏼 Strategiskt bollblank

Alltid från oss


👉🏼 Vecko- och månadrapporter
👉🏼 Direktkontakt med projektledare och team av specialister
👉🏼 Regelbundna vecko- och månadsmöten för uppföljning och planering 
👉🏼 Engagerad partner som dagligen arbetar för er

Starka partnerskap skapar trygghet

Vi är kvalificerade som Microsoft Advertising Partner. Detta ger oss bland annat möjligheten till direkt och snabb support, insikter om nyheter och utbildning direkt från Microsoft. 
Sammantaget ger detta våra kunder en trygghet i att vi som leverantör besitter den kompetens som man som kund ska förvänta sig.

Microsoft-Ads-Partner-Social-Zense

Just nu - kostnadsfri analys

Våra digitala specialister bjuder på en analys som inkluderar förbättringsmöjligheter och konkreta förslag på hur ni kan effektivisera er digitala närvaro. Ta chansen!

0 %
Av företagen som använder Outlook är mid-size B2B
0 %
Marknadsandel i Sverige
0 bn
Använder Bing varje månad
- 0 %
Avg. CPC vs Google
Är du redo att ta nästa steg?

AKTUELLT

Social Zense nominerad till Årets Byrå

Vi kan stolt meddela att Social Zense är nominerad som Årets Byrå 2023. 
” – Ett tydligt kvitto på att det hårda arbete som alla medarbetare på Social Zense dagligen gör matchar både kundernas förväntan och resultat”, Mattias Persson, VD Social Zense.

Dags för nya tag - optimera er digitala marknadsföring för 2023

Få en kostnadsfri analys av era konton, helt utan krav eller förbindelser.

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet. Läs mer om hur kakor används.