Annonsera på Microsoft Bing

Microsoft Ads är en plattform som växer i Europa och Skandinavien. Även om Google har största marknadsandel (91%) når vi ändå ut till stora målgrupper för en billig peng.

Hur fungerar det?

Under de senaste två åren har Microsoft Ads utvecklat sin produktportfölj och blivit ett viktigt verktyg för att nå ut och etablera kontakt med sina kunder. Vi når användare på kanaler som sökmotorn Bing, e-posttjänsten Outlook men också andra Microsoft-ägda plattformar som Microsoft Office, Xbox, Microsoft News, MSN, Windows OS och Microsoft Edge.

Likt Google har man funktionalitet och stöd för bland annat Sökordsannonsering, Smart Shopping och Display. En av fördelarna med att annonsera via Microsoft Ads är att konkurrensen vanligtvis är lägre och att de genomsnittliga klickpriserna är billigare än på bland annat Google.

Bing är också en sökmotor som är förinstallerad på många företagsdatorer och Windows-datorer köpta från de stora svenska elektronikkedjorna.

Microsoft Ads är ett perfekt verktyg att utöka sin exponering och nå personer som är i köpläge. Det är samtidigt ett mycket effektivt verktyg för att skala sin verksamhet genom att nå ut till fler användare.

Har du ännu inte testat att annonsera via Microsoft Ads så är det dags. Potentialen är stor, inte minst då konkurrensen mot andra annonsörer fortsatt är mycket låg. 

Hur vi arbetar - vårt erbjudande

Vi skapar, övervakar, optimerar och följer upp kampanjer, strategi, målgrupper och annonser på daglig basis. I regelbundna vecko- och månadsmöten uppdaterar vi er som kund om status på försäljning, varumärkeskännedom och andra viktiga målsättningar som vi gemensamt satt upp att arbeta mot.

Genom att bearbeta hela er kundresa skapar vi relevans och återkommande kunder samtidigt som vi löpande effektiviserar er investering.

Vi hjälper er med


👉🏼 Ökning av försäljning (B2C)
👉🏼 Generering av fler leads (B2B)
👉🏼 Etablering på nya marknader
👉🏼 Opinionsbildning
👉🏼  Etablering av strategi som synkar med andra insatser (PPC/TV/Print/Radio)
👉🏼 Strategiskt bollblank

Alltid från oss


👉🏼 Vecko- och månadsrapporter
👉🏼 Direktkontakt med projektledare och team av specialister
👉🏼 Regelbundna vecko- och månadsmöten för uppföljning och planering 
👉🏼 Engagerad partner som dagligen arbetar för er

Starka partnerskap skapar trygghet

Vi är kvalificerade som Microsoft Advertising Partner. Detta ger oss bland annat möjligheten till direkt och snabb support, insikter om nyheter samt utbildning direkt från Microsoft.

Sammantaget ger detta våra kunder en trygghet i att vi som leverantör besitter den kompetens som man som kund ska förvänta sig.

Microsoft-Ads-Partner-Social-Zense

Just nu - kostnadsfri analys

Våra digitala specialister bjuder på en analys som inkluderar förbättringsmöjligheter och konkreta förslag på hur ni kan effektivisera er digitala närvaro. Ta chansen!

0 %
Av företagen som använder Outlook är mid-size B2B
0 %
Marknadsandel i Sverige
0 bn
Använder Bing varje månad
- 0 %
Avg. CPC vs Google
Är du redo att ta nästa steg?

Gasellföretag 2023

Varje år utser Dagens industri de snabbast växande företagen i landet till Gasellföretag. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven, men i slutet av året stod det klart: Social Zense utnämns till Gasellföretag 2023!

Nominerade till Årets Byrå 2024

Vi kan stolt meddela att vi, för andra året i rad, är nominerade till Årets Byrå av Regi! I Nordens största bransch- och kundstudie kartläggs årligen hur nöjda bolag är med sina byråer. I årets tävling har över 200 byråer granskats utifrån 15 kriterier.

Dags för nya tag - optimera er digitala marknadsföring för 2024

Få en kostnadsfri analys av era konton, helt utan krav eller förbindelser.