Annonsera på Facebook

Att marknadsföra sin verksamhet på Meta (Facebook) är både kostnadseffektivt och lönsamt. Vi hjälper företag, stora som små, att etablera rätt strategi för att nå viktiga målsättningar.

Hur fungerar det?

Facebook (Meta) är en plattform som hjälper dig att nå dina mål; generera fler leads, öka din försäljning eller skapa kännedom. Genom att använda data från användare kan vi effektivisera processen om att identifiera nya kunder och etablera kännedom. Meta är mer än synlighet flödet vilket innebär att du också har möjligheten att nå ut på meddelandeplattformar såsom Messenger, WhatsApp men också Audience Network som innefattar tusentals annonsplaceringar i appar och på hemsidor.

Hur vi arbetar - vårt erbjudande

Vi övervakar, optimerar och följer upp kampanjer, strategi, målgrupper och annonser på daglig basis. I regelbundna vecko- och månadsmöten uppdaterar vi er som kund om status på försäljning, varumärkeskännedom och andra viktiga målsättningar som vi gemensamt satt upp att arbeta mot.

Genom att bearbeta hela er kundresa skapar vi relevans och återkommande kunder samtidigt som vi löpande effektiviserar er investering.

Vi hjälper er med


👉🏼 Öka er försäljning (B2C)
👉🏼 Generera fler leads (B2B)
👉🏼 Etablera på nya marknader
👉🏼 Opinionsbildning
👉🏼  Etablera strategi som synkar med andra insatser (PPC/TV/Print/Radio) 👉🏼 Strategiskt bollblank

Alltid från oss


👉🏼 Vecko- och månadrapporter
👉🏼 Direktkontakt med projektledare och team av specialister
👉🏼 Regelbundna vecko- och månadsmöten för uppföljning och planering 
👉🏼 Engagerad partner som dagligen arbetar för er

Starka partnerskap skapar trygghet

Vi är kvalificerade som Meta Business Partner.  Detta ger oss bland annat möjligheten till direkt och snabb support, insikter om nyheter och utbildning direkt från Meta.
Sammantaget ger detta våra kunder en trygghet i att vi som leverantör besitter den kompetens som man som kund ska förvänta sig.

Vi är certifierade för Meta Certified Media Planning Professional. För erhålla ett certifikatet krävs att man bevisar sin kunskap om strategisk digital marknadsföring och analys på Meta genom att genomföra ett certifieringsprov. —-> Läs mer om vad det inenbär här


. .meta-certified-media-planning-professional

Just nu - kostnadsfri analys

Våra digitala specialister bjuder på en analys som inkluderar förbättringsmöjligheter och konkreta förslag på hur ni kan effektivisera er digitala närvaro. Ta chansen!

+ 0
Miljoner användare
+ 0 %
Besöker dagligen Facebook
0 min
Dagliga användandet
0 +
Starkast växande målgrupp
Är du redo att ta nästa steg?

AKTUELLT

Social Zense nominerad till Årets Byrå

Vi kan stolt meddela att Social Zense är nominerad som Årets Byrå 2023. 
” – Ett tydligt kvitto på att det hårda arbete som alla medarbetare på Social Zense dagligen gör matchar både kundernas förväntan och resultat”, Mattias Persson, VD Social Zense.

Dags för nya tag - optimera er digitala marknadsföring för 2023

Få en kostnadsfri analys av era konton, helt utan krav eller förbindelser.

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet. Läs mer om hur kakor används.