Annonsera på Facebook

Att marknadsföra sin verksamhet på Meta (Facebook) är både kostnadseffektivt och lönsamt. Vi hjälper företag, stora som små, att etablera rätt strategi för att nå viktiga målsättningar.

Hur fungerar det?

Facebook (Meta) är en plattform som hjälper dig att nå dina mål; generera fler leads, öka din försäljning eller skapa kännedom. Genom att använda data från användare kan vi effektivisera processen kring att identifiera nya kunder och etablera kännedom.

Meta är mer än synlighet i flödet. Du har också möjligheten att nå ut på meddelandeplattformar såsom Messenger, WhatsApp men också Audience Network som innefattar tusentals annonsplaceringar i appar och på hemsidor.

Hur vi arbetar - vårt erbjudande

Vi skapar, övervakar, optimerar och följer upp kampanjer, strategi, målgrupper och annonser på daglig basis. I regelbundna vecko- och månadsmöten uppdaterar vi er som kund om status på försäljning, varumärkeskännedom och andra viktiga målsättningar som vi gemensamt satt upp att arbeta mot.

Genom att bearbeta hela er kundresa skapar vi relevans och återkommande kunder samtidigt som vi löpande effektiviserar er investering.

Vi hjälper er med


👉🏼 Ökning av försäljning (B2C)
👉🏼 Generering av fler leads (B2B)
👉🏼 Etablering på nya marknader
👉🏼 Opinionsbildning
👉🏼 Etablering av strategi som synkar med andra insatser (PPC/TV/Print/Radio)
👉🏼 Strategiskt bollplank

Alltid från oss


👉🏼 Vecko- och månadsrapporter
👉🏼 Direktkontakt med projektledare och team av specialister
👉🏼 Regelbundna vecko- och månadsmöten för uppföljning och planering 
👉🏼 Engagerad partner som dagligen arbetar för er

Starka partnerskap skapar trygghet

Vi är kvalificerade som Meta Business Partner.  Detta ger oss bland annat möjligheten till direkt och snabb support, insikter om nyheter samt utbildning direkt från Meta.

Sammantaget ger detta våra kunder en trygghet i att vi som leverantör besitter den kompetens som man som kund ska förvänta sig.

Vi är certifierade för Meta Certified Media Planning Professional. För erhålla certifikatet krävs att man bevisar sin kunskap om strategisk digital marknadsföring och analys på Meta genom att genomföra ett certifieringsprov. Läs mer om vad det inenbär här

 meta-certified-media-planning-professional

Just nu - kostnadsfri analys

Våra digitala specialister bjuder på en analys som inkluderar förbättringsmöjligheter och konkreta förslag på hur ni kan effektivisera er digitala närvaro. Ta chansen!

+ 0
Miljoner användare
+ 0 %
Besöker dagligen Facebook
0 min
Dagliga användandet
0 +
Starkast växande målgrupp
Är du redo att ta nästa steg?

Gasellföretag 2023

Varje år utser Dagens industri de snabbast växande företagen i landet till Gasellföretag. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven, men i slutet av året stod det klart: Social Zense utnämns till Gasellföretag 2023!

Nominerade till Årets Byrå 2024

Vi kan stolt meddela att vi, för andra året i rad, är nominerade till Årets Byrå av Regi! I Nordens största bransch- och kundstudie kartläggs årligen hur nöjda bolag är med sina byråer. I årets tävling har över 200 byråer granskats utifrån 15 kriterier.

Dags för nya tag - optimera er digitala marknadsföring för 2024

Få en kostnadsfri analys av era konton, helt utan krav eller förbindelser.