Social Zense satsar framåt – välkomnar Rickard till teamet

Social Zense satsar framåt – välkomnar Rickard till teamet

Rickard Frysztak-Social-Zense

Teamet på Social Zense växer och vi välkomnar Rickard Frysztak. Han ansluter till kontoret i Stockholm och tar rollen som Performance Marketer.

Social Zense växer och vi utökar vår laguppställning med ytterligare en viktig nyckelspelare till vårt produktionsteam. Rickard Frysztak ansluter direkt och tar rollen som Performance Marketer. I sin roll kommer Rickard att vara högst delaktig i att skapa och leverera resultat för våra kunder genom annonsering och strategi via både Facebook och Google Ads.

Rickard har arbetat med digital marknadsföring i drygt 10 år och kommer senast från en roll som Digital Marketing Manager på Meetly (tidigare Festmäklarna), Sveriges största bokningsbolag för evenemang och konferenser. Där ansvarade han för digital growth och digital marknadsföring.
Tidigare har han även erfarenhet som Social Media Manager för ett träningsvarumärke och som egenföretagare där han etablerat en egen e-handel. Även idag driver han en egen butik online som sidoprojekt för att hålla sig uppdaterad inom ny funktionalitet och teknik som framförallt Facebook och Google erbjuder.

Rickard, som blir en del av teamet i Stockholm, kommer dagligen att hjälpa våra kunder att lyckas genom SEM och paid social vilket bland annat inkluderar att etablera och utveckla strategi, analysera data, skapa, optimera och förbättra annonser med mera.

Rickard Frysztak, Performance Marketer, Social Zense

Vem är Rickard?

Jag är en glad och driven 28-åring från Stockholm som tycker om att ha många bollar i luften. Ett av mina största intressen är träning, det spenderas en hel del tid på gymmet.

Du började arbeta med digital marknadsföring redan för 10 år sedan, hur kom du in på den banan?

Jag har alltid tyckt om att sitta framför en dator. När jag var 16 år byggde jag mitt egna spel som jag även tjänade pengar på. Alla pengar som jag tjänade återinvesterade jag genom att marknadsföra mitt spel vilket gjorde att det växte. Där och då väcktes mitt intresse för möjligheterna med digital marknadsföring.

Bland dina tidigare erfarenheter har du bl a drivit egna butiker online, hur har det fått dig att växa som marknadsförare?

När jag har drivit mina egna butiker så har jag vågat pröva flera nya strategier som har gjort att mitt självförtroende som marknadsförare har växt en hel del.

Träning och resa är två saker du uppskattar att göra på din fritid – blir det träningsresa när corona släpper?

Träning och resa är en riktigt bra combo, det är inte helt omöjligt att det blir en träningsresa så fort corona släpper 😃

Varmt välkommen Rickard!Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Share via
Copy link